Image
REKRYTOINTI­JÄRJESTELMÄ

Rekrytoinnin polku näyttää valoisalta Lauran avulla

Haluatko luopua monimutkaisesta rekrytointiprosessista ja hakemusten selaamisesta yksi toisensa perään? Astu uudelle rekrytointipolulle ja anna Lauran inspiroida sinua tehokkaalla, monipuolisella ja ilahduttavan selkeällä rekrytointityökalulla. Anna Laura Rekrytointijärjestelmän tehdä työpäivästäsi selkeä kuin päivänpaiste ja kirkastaa rekrytoinnin näkymäsi.

Ymmärrämme, että rekrytointiprosessi voi olla haastava ja aikaa vievä. Siksi olemme kehittäneet kokonaisvaltaisen ratkaisun, jonka avulla voit hoitaa koko rekrytointiprosessin sujuvasti ja suoraviivaisesti.

Miksi valita Laura Rekrytointijärjestelmä?

Rekrytoi sujuvasti ja yksinkertaista rekrytointiprosessiasi

Rekrytointiprosessin hallinta ei ole koskaan ollut helpompaa. Laura tarjoaa selkeän, käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, jonka avulla voit vaivattomasti kulkea rekrytointiprosessin jokaisen vaiheen läpi. Laura suoraviivaistaa rekrytoinnin polkuasi monipuolisesti aina työpaikkojen julkaisemisesta hakijan valintaan ja hakijakokemuksen mittaamiseen. Säästät arvokasta aikaa ja resursseja.

Skaalaa rekrytointejasi organisaatiosi kasvaessa

Kun organisaatiosi laajenee ja tarpeet kasvavat, kasvavat myös rekrytointitarpeesi. Laura on suunniteltu kasvamaan kanssasi. Olitpa tekemässä vain muutaman rekrytoinnin tai laajentamassa työntekijämäärää merkittävästi, Laura mukautuu muuttuviin vaatimuksiisi monipuolisten toiminnallisuutensa ansiosta. Et enää koskaan jää paitsi huomisen supersankareista.

Paranna kohtaamisia hakijoiden kanssa edistyneillä viestintäominaisuuksilla

Ensivaikutelmalla on väliä. Laura Rekrytointijärjestelmän avulla pääset käyttämään edistyneitä viestintäominaisuuksia, joiden avulla voit informoida hakijoita tehokkaasti prosessin aikana. Olipa kyseessä haastattelujen ajoittaminen, palautteen kerääminen tai nopeiden tilannetietojen lähettäminen, Lauran avulla varmistat positiivisen hakijakokemuksen.

Automatisoi työvaiheita integraatioiden ja liitettävyyden avulla

Integraatiot ovat tehokkuuden kulmakivi nykypäivän rekrytoinnissa. Laura integroituu olemassa oleviin HR-työkaluihisi luoden yhtenäisen digirekrytoinnin ekosysteemin. Sano hyvästit manuaaliselle tietojen syötölle ja toivota tervetulleeksi automatisoitu ja virheetön prosessi, joka parantaa rekrytointiesi tuottavuutta.

Rekrytointimarkkinointi ja rekrytointijärjestelmä yhdessä

Maksimoi rekrytointiesi potentiaali ja tule huomatuksi osaajien keskuudessa näkyvämmin kuin koskaan ennen. Laura voimistaa rekrytointiasi monipuolisilla työpaikkailmoituksilla, rekrytointimarkkinoinnilla ja kampanjoilla, joita voit hyödyntää kädenkäänteessä.

Haluatko rekrytointisi näkyväksi tarkasti tietyssä osaajien kohderyhmässä? Tai haluatko markkinoida työpaikkaasi laajemmalle yleisölle? Lauran rekrytointimarkkinoinnin asiantuntijatiimi on omistautunut varmistamaan rekrytointiesi menestyksen. Menestyksen resepti on selkeä, sillä meillä on kanssasi sama tavoite – että sinä onnistut rekrytoinnissa.

Avainominaisuudet

Kattava rekrytointityökalu
Kattava rekrytointityökalu Laura auttaa sinua rekrytointiprosessissasi monella tavalla. Monipuolinen työkalupakki mahdollistaa sen, että voit hienosäätää Lauran palvelemaan rekrytointejasi parhaiten.
Hakijakokemuksen mittaus
Tunnista rekrytointiprosessisi vahvuudet ja kehittämismahdollisuudet.
Haastatteluaikojen varaus
Anna hakijoille mahdollisuus valita haastatteluajat, jotka heille parhaiten sopivat. Haastattelujen ja muiden kohtaamisten ajanvaraus on nyt helppoa!
Muokattavat hakulomakkeet
Mullista rekrytointisi helpolla työnhaulla. Mukauta hakulomaketta tarvittaessa omilla kysymyksilläsi.
Visuaalinen rekrytointiprosessi
Näe selkeä yleiskuva rekrytointiprosessistasi.
Viestintä ja työnantajakuva
Anna työnantajakuvasi puhua rekrytointiesi puolesta. Varmista, että hakijat saavat riittävästi tietoa rekrytointiprosessisi aikana.
Sijaishallinta
Löydä ja kiinnitä sijainen lyhytaikaisiin työvuoroihin automaattisesti.
Rekrytointisuunnitelma
Luo suunnitelma, joka sisältää prosessin vaiheet, valintakriteerit, budjetin ja rekrytointimarkkinoinnin keinot, jotta voit varmistaa sujuvan ja tehokkaan rekrytointiprosessin.
Rekrytointilupa
Hae rekrytoinnille organisaatiosi hyväksyntä ennen rekrytoinnin aloittamista.
Anonyymi rekrytointi
Paranna rekrytoinnin yhdenvertaisuutta ja lisää organisaatiosi inklusiivisuutta ja monimuotoisuutta.
Uudelleensijoitus ja takaisinotto
Huomioi muutosneuvottelut eli tuttavallisesti YT-tilanne rekrytoinnissasi ja vastaa Suomen työsopimuslain asettamiin vaatimuksiin.
Ehdokasesittely
Esittele ehdokaslistasi (esim. long list tai short list) rekrytointitoimeksiannon tilanneelle asiakkaallesi.

Integraatiot ja liitettävyys

Nykypäivän rekrytointijärjestelmään kuuluu tyypillisesti useampi työkalu, joita sulavasti hyödyntämällä syntyy sujuva rekrytointiprosessi. Tee rekrytoinneistasi tehokkaampia ja sujuvampia yhdistämällä Laura Rekrytointijärjestelmä osaksi digitaalisen monipuolista rekrytoinnin ekosysteemiäsi.
Työpaikkailmoitukset
Urasivut
Julkaise työpaikkailmoitukset omilla verkkosivuillasi.
Sisäiset haut
Julkaise sisäisiä hakuja yrityksen sisäisessä portaalissa kuten intranetissä.
Laura.fi
Tehosta rekrytointiasi monipuolisilla työpaikkailmoituksilla, rekrytointimarkkinoinnilla ja kampanjoilla. Lauran rekrytointimarkkinoinnin asiantuntijatiimi kohdistaa avoimet työpaikkasi oikeille hakijoille.
Oikotie
Julkaise avoimet työpaikkasi vaivattomasti suomalaisille työnhakijoille suunnatussa Oikotie-työportaalissa.
Duunitori
Julkaise avoimet työpaikkasi vaivattomasti suomalaiselle työpaikkaportaalille Duunitorille.
Työmarkkinatori
Julkaise avoimet työpaikkasi Työmarkkinatorissa.
Jobly
Julkaise avoimet työpaikkasi vaivattomasti suomalaisille työnhakijoille suunnatussa Jobly-työpaikkasivustolla.
Rekrytointiprosessi
RecRight
Hyödynnä RecRight-videohaastatteluja rekrytoinnissasi luontevasti. Voit käynnistää videohaastattelun luomisen, lähettää videohaastattelukutsut ja katsoa hakijoiden videovastaukset suoraan Laurassa. Myös videoCV osana hakemusta onnistuu.
Työnantajavideot
Upota työpaikkailmoituksiin tehtävän, työsuhde-etujen ja työnantajan esittelyvideoita.
Kirjautuminen ja käyttäjähallinta
Kertakirjautuminen
Helppo, nopea ja turvallinen todennus ja käyttäjien hallinta eliminoi ylimääräisten käyttäjätunnusten ja salasanojen tarpeen. Yhteensopiva useiden SAML 2.0 -standardia käyttävien kertakirjautumisten kanssa.
Azure AD
Helppo, nopea ja turvallinen todennus ja käyttäjien hallinta Azure AD:n kautta, jolloin ylimääräisiä käyttäjätunnuksia ja salasanoja ei tarvita.
HR-järjestelmät ja palkkajärjestelmät
Mepco
Vie valittu hakija Mepcoon.
Sympa
Vie valittu hakija Sympaan.
Populus
Vie valittu hakija Populus HR-järjestelmään.
Personec F
Vie valittu hakija Personec F -palkkajärjestelmään.
API-rajapinta ja syötteet
REST API
Rakenna omia integraatioita hyödyntämällä Lauran kattavaa REST API -rajapintaa ja käytössäsi olevia integraatiotyökaluja.
Laajennettu työpaikkasyöte
Integroi avoimet työpaikat verkkosivuille, intraan, mobiilisovellukseen ja haluamiisi alustoihin hyödyntämällä Lauran kattavaa RSS-työpaikkasyötettä.

Kerro miten voimme auttaa!

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottavat yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Ota yhteyttä