Image
OSAAJAPANKKI

Laura Osaajapankki auttaa löytämään osaajat nopeasti

Oletko kokenut rekrytoinnin, joka on tavoittanut liian vähän hakijoita? Eikö olisikin hienoa, jos osaajat löytyisivät yhdestä paikasta juuri nyt ilman massiivisia ponnisteluita?

Vähennä rekrytointeihin käytettäviä kustannuksia ja etsi osaajia Osaajapankista ennen varsinaisen rekrytointiprosessin käynnistämistä. Laura Osaajapankki on Suomen nopeimmin kasvava osaajapankki, palvelussa on tällä hetkellä jo yli 250 000 osaajaprofiilia! Löydä Osaajapankista hyvä tekijä itsellesi.

Osaajapankin palvelutasot

Pronssitaso
300 € /kk
+ alv 24 %
Rajaton määrä hakuja
100 profiiliavausta / kk
Toistaiseksi voimassa oleva sopimus
1 kk irtisanomisaika
Hopeataso
500 € /kk
+ alv 24 %
Rajaton määrä hakuja
200 profiiliavausta / kk
Toistaiseksi voimassa oleva sopimus
1 kk irtisanomisaika
Kultataso
800 € /kk
+ alv 24 %
Rajaton määrä hakuja
400 profiiliavausta / kk
Toistaiseksi voimassa oleva sopimus
1 kk irtisanomisaika

Avainominaisuudet

Osaajahaku
Voit hakea osaajia ja selata osaajaprofiileja rajattomasti. Kun olet löytänyt mieleisen osaajan, voit avata profiilin ja olla häneen yhteyksissä. Profiilin avaaminen kuluttaa yhden profiiliavauksen, jonka jälkeen saat näkyviin osaajan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron.
Avatut profiilit-näkymä
Avatut profiilit näkymässä voit tarkastella kerralla kaikkia avaamiasi osaajaprofiileita. Näkymässä on kätevä hakutoiminto, jonka avulla voit etsiä listalta haluamasi osaajat. Voit suodattaa avatut profiilit myös päivämäärärajauksella, voit lisätä haluamasi osaajat osaajavertailuun yksitellen tai kaikki kerralla. Profiilit pysyvät avattuna kuuden kuukauden ajan.
Osaajavertailu
Vie osaajat osaajavertailuun joko profiilinäkymän tai avatut profiilit- näkymän kautta. Voit tallentaa tekemäsi osaajavertailun ja jakaa osaajalistat organisaatiosi muille käyttäjille. Voit myös lähettää sähköpostiviestejä osaajille suoraan järjestelmästä osaajavertailussa joko yksittäin tai useammalle osaajalle kerralla.
Profiilin kommentointi ja tähtiluokitus
Yhteistyöskentely helpottuu entisestään kommentointi- ominaisuuden myötä. Voit jättää yksittäisiin osaajaprofiileihin kommentteja. Kommentit näkyvät ainoastaan organisaatiosi käyttäjille. Kommentteja voi muokata ja poistaa, kommenteissa on aikaleimat. Voit arvioida osaajia tähtiluokitusten avulla. Tähtiluokitukset näkyvät myös muille organisaatiosi käyttäjille.

Kerro miten voimme auttaa!

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottavat yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Ota yhteyttä