Wulff Works Oy

Teollisuuden sähköasentaja

  • Sijainti Kokkola
  • Julkaistu 09.08.2024, 13:43
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:59
  • 30.09.2024, 23:59

Teollisuuden sähköasentaja

Teollisuuden sähköasentaja

Etsimme asiakasyrityksellemme teollisuuden sähköasentajaa kunnossapitotehtäviin Kokkolaan. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Wulff Worksin ja asiakasyrityksen välillä, hakemukset ja mahdolliset yhteydenotot käsittelee Wulff Works.

Oletko aikaisemmin työskennellyt kunnossapitotehtävissä? Entä löytyykö sinulta osaamista sähkö- ja automaatioasennuksiin? Mikäli vastasit näihin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Tehtävään valitun henkilön työtehtäviin kuuluvat monipuoliset asennus-, huolto-, korjaus- ja vianhakutehtävät teollisuusympäristössä. Työtehtävässä edellytetään sähkö- tai automaatioalan tutkintoa ja aikaisempi työkokemus teollisuuden sähkö- ja automaation kunnossapidosta luetaan eduksesi. Odotamme hakijoilta kykyä työskennellä itsenäisesti, huolellista otetta tekemiseen sekä kykyä noudattaa annettuja työohjeita.

Tarjoamme pitkäkestoisen työn, jossa pääset haastamaan itseäsi monipuolissa työtehtävissä ja kehittymään ammatillisesti.

Työt alkavat nopealla aikataululla, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy 30.9.2024, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi heti osoitteessa: https://www.wulffworks.fi/avoimet-tyopaikat/7365726

Mikäli haluat tiedustella lisää tehtävästä, soittele Eerolle:

Eero Mäkelä
041 7325381
eero.makela@wulff.fi
Wulff Works Oy

Parempi maailma työntekijä kerrallaan!

Wulff Works on se parempi henkilöstövuokrausyritys. Meillä konkarit etsivät sankareita: tunnistamme hyvät työpaikat ja työnantajat, jotka arvostavat tekijöitä. Palvelemme valtakunnallisesti ja tapaat meitä jo kuudella paikkakunnalla Suomessa. Tutustu: www.wulffworks.fi. Olemme osa pörssilistattua Wulff-konsernia. 

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: