Wulff Works Oy

Tarjoilija, Kemin lumilinna

  • Sijainti Kemi
  • Julkaistu 14.10.2024, 10:31
  • Haku päättyy 21.10.2024, 0:00
  • 21.10.2024, 0:00

Tarjoilija, Kemin lumilinna

Hei sinä asiakaspalvelija , joka rakastat talven taikaa ja tunnelmallisia elämyksiä!

LumiLinnasta puuttuu pala – oletko se sinä? Etsimme Kemin LumiLinnan Lumihiutale-ravintolaan tarjoilijaa talvikaudeksi! Tule rakentamaan Lumilinnan talvesta unohtumaton!

Toiveissamme olet innostunut asiakaspalvelija, jonka positiivinen asenne säilyy yhtä kirkkaana kuin pakkaspäivän aurinko. Olet halukas kehittymään ja oppimaan uutta sekä valmis joustamaan ja työskentelemään myös kiireisinä sesonkeina, lumikaudella tahti saattaa olla tiukka, mutta meillä pidetään huolta, että työpäivä on täynnä iloa ja tekemisen meininkiä!

Työssäsi pääset tarjoamaan asiakkaille unohtumattomia elämyksiä, ei vain laadukkaan asiakaspalvelun, vaan myös taitavasti annettujen suositusten ja huomaavaisten ehdotusten muodossa. Arvostamme siis asiakaslähtöisyyttä, tilannetajua, oma-aloitteisuutta sekä huolellista otetta työskentelyyn. Pidät huolen, että kokonaisuus on huoliteltu ja visuaalisesti miellyttävä – aivan kuin talvinen maisema ympärillämme!

Aikaisempi kokemus ravintola-alalta tai koulutus on ehdottomasti plussaa, mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä on asenteesi! Hygieniapassi on kuitenkin tarpeen, anniskelupassi katsotaan eduksesi. Koska LumiLinna houkuttelee talvella paljon kansainvälisiä vieraita, englannin kieli olisi hyvä olla hallussasi.

Tarjolla olisi ainutlaatuista työkokemusta upeassa ympäristössä, jossa arki ei ole tylsää. Työtehtävät ovat monipuolisia, niiden avulla pääset kehittymään ja kasvamaan ravintola-alan ammattilaisena. Saat tuoda omia näkemyksiäsi esiin ja osallistua tuotteistamiseen sekä toiminnan kehittämiseen. Pääset mukaan tiimiin, jossa tekemisen meininki värittyy rennolla otteella ja huumorilla.

Työ alkaa sopimuksen mukaan joulukuussa ja kestää maaliskuun loppuun. Tunteja olisi tarjolla sopimukseen keskimäärin 90 – 105h / 3vko, toiveesi ja tilanteesi huomioiden. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi perustuen matkailu-, ravintola -ja vapaa-ajanpalveluiden työehtosopimuksen mukaisesti 12,99 – 17 € /h. Käyttöösi saat Kemin Matkaily Oy:n kivoja työsuhde-etuja!

Etkö asu Kemin lähistöllä? Ei hätää, voimme mahdollisuuksien mukaan auttaa edullisen majoituksen etsinnässä! Työpaikan sijainnin ja työaikojen vuoksi ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä

Kiinnostuitko?

Jos luminen työympäristö ja kansainvälinen tunnelma kuulostavat juuri sinulta, lähetä hakemuksesi pian ja tule tekemään tästä talvesta ikimuistoinen – niin itsellesi kuin asiakkaillekin!

Annina Siven

041 732 5810

annina.siven@wulff.fi

Wulff Works Oy

Parempi maailma työntekijä kerrallaan!

Wulff Works on se parempi henkilöstövuokrausyritys. Meillä konkarit etsivät sankareita: tunnistamme hyvät työpaikat ja työnantajat, jotka arvostavat tekijöitä. Palvelemme valtakunnallisesti ja tapaat meitä jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.

Tutustu: . Olemme osa pörssilistattua Wulff-konsernia.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 90-105 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Alkaen 01.12.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: