Wulff Works Oy

Tarjoilija jäänmurtaja Sampolle, Kemin Matkailu

  • Sijainti Kemi
  • Julkaistu 14.10.2024, 10:30
  • Haku päättyy 21.10.2024, 0:00
  • 21.10.2024, 0:00

Tarjoilija jäänmurtaja Sampolle, Kemin Matkailu

Murtamaton mahdollisuus, hyppäätkö kyytiin? 😉

Oletko valmis seilaamaan suoraan talvisten seikkailujen ytimeen ja liittymään osaksi huikeaa laivamiehistöä? Meillä on nyt loistava tilaisuus tarjolla, sillä haemme tarjoilijaa Kemin matkailun jäänmurtaja Sampolle tulevalle sesongille joulukuusta maaliskuun loppuun!

Jäänmurtaja Sampolla ravintolapalvelut tarjoavat talvikaudelle ravintola-, kahvila-, ja juoma elämyksiä kansainvälisille risteily asiakkaille. Risteilyn aikana asiakkaat nauttivat lounaan risteilyllä ja ravintolapalvelut ovat osa elämystä risteilyllä.

Tässä työssä ei vain tarjoilla herkkuja, vaan myös unohtumattomia elämyksiä.

Vaikka aikaisempi työkokemus ravintola-alalta ei ole välttämätöntä, arvostamme aiempaa asiakaspalvelukokemusta sekä pilkettä silmäkulmassa. Ravintola-alan työkokemus tai alan koulutus ovat mukavia plussia, mutta me perehdytämme sinut joka tapauksessa perusteellisesti. Toiveissamme on, että osaat kohdata asiakkaat ystävällisesti ja hyvällä huumorilla.

Lisäksi tarvitset hygieniapassin, mutta sen hankkiminen onnistuu näppärästi, jos sitä ei vielä ole. Asiakaskuntammehan koostuu pääasiassa ulkomaisista turisteista, joten englanninkielen pitäisi sinulta taipua luontevasti. Pääset käyttämään kielitaitoasi ja kohtaamaan ihmisiä ympäri maailmaa – jos englanti taipuu yhtä helposti kuin tarjotin kädessä, olet juuri etsimämme tyyppi!

Sopimus on määräaikainen joulukuun alusta tai puolivälistä, sinne maaliskuun loppuun saakka. Tokihan sinulle sitten tarjoutuu mahdollisuus jatkaa kesäkauden sesonkiin maissa meidän muihin ravintolayksiköihin, jos oikein kotiudut ja olet valmis monipuolisiin hommiin! Meritöissä käytössä on oma merimiespalvelun työehtosopimus, jossa sinulle maksetaan aina 8h päiväpalkkaa 127€/pv.

Mikäli innostut lähtemään toiselta paikkakunnalta Kemin talvisesonkiin töihin, niin autamme sinua toki löytämään kauden ajalle edullisen majoituksen! Työpaikan sijainnin ja työaikojen vuoksi ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä.

Tämä työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden kokea talven aivan eri tavalla – merillä, jäänmurtajan kannella, kansainvälisessä työympäristössä.

Hakeahan kannattaa, koska tämä helmi täytetään heti, kun sopiva tyyppi meille tutkalle tulee– tämä tilaisuus on sulamassa käsistä! 😉

Annina Sivén

+358 41 732 5810

annina.siven@wulff.fi

Wulff Works Oy

Parempi maailma työntekijä kerrallaan!

Wulff Works on se parempi henkilöstövuokrausyritys. Meillä konkarit etsivät sankareita: tunnistamme hyvät työpaikat ja työnantajat, jotka arvostavat tekijöitä. Palvelemme valtakunnallisesti ja tapaat meitä jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.

Tutustu: . Olemme osa pörssilistattua Wulff-konsernia.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen
Työ alkaa:Alkaen 01.12.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: