Wulff Works Oy

Lumityöntekijöitä

  • Sijainti Uusimaa
  • Julkaistu 19.09.2024, 16:30
  • Haku päättyy 31.10.2024, 23:59
  • 31.10.2024, 23:59

Lumityöntekijöitä

Lumityöntekijöitä

Kesä, kukat ja kärpäset alkaa olla kaukainen muisto vain, kun kylmä ja luminen talvi tekee tuloaan! Nyt onkin aika kaivaa kolat ja toppatakit kaapeista. Etsimme lumityöntekijöitä tulevalle talvikaudelle. Jos nautit ulkona työskentelystä ja olet valmis tarttumaan työhön säässä, kuin säässä tämä on keikkatyö sinua varten!

Työnkuva:

Tehtävänäsi on toimia lumen auraus ja kolaus hommissa. Työt suoritetaan erinäisten kiinteistöjen, pihojen, kulkuväylien sekä pysäköintialueiden puhtaanapidon parissa. Työskentelet pääasiassa käsityökalujen avulla, joten mitään erityistä teknistä osaamista työ ei vaadi. Säästä riippuen sekä riippumatta työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja välillä saattaa tulla jopa hiki. Pärjäät työssä varmasti, jos sinulla on asenne kunnossa sekä pilkettä silmäkulmassa. Työ on yksinkertaista, mutta sillä luodaan valtava määrä iloa huollettavien alueiden käyttäjille.

Töitä on tarjolla sen mukaan, mitä meille lunta suodaan. Päivät ovat aamupainoitteisia ja saattavat välillä venähtää pitkiksi. Kohteita on ympäri PK-seutua ja pyrimme kartoittamaan juuri sinulle sopivat kohteet kulkuyhteyksiä silmällä pitäen. Palkkaus pohjautuu Kiinteistöpalvelualan työehtosopimukseen.

Jussi Vattuaho

041 732 5382

jussi.vattuaho@wulff.fi

Wulff Works Oy

Parempi maailma työntekijä kerrallaan!

Wulff Works on se parempi henkilöstövuokrausyritys. Meillä konkarit etsivät sankareita: tunnistamme hyvät työpaikat ja työnantajat, jotka arvostavat tekijöitä. Palvelemme valtakunnallisesti ja tapaat meitä jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa. Tutustu: www.wulffworks.fi. Olemme osa pörssilistattua Wulff-konsernia. 

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 0-40 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:30
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: