Wulff Works Oy

Lumityöntekijöitä

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 18.09.2024, 12:57
  • Haku päättyy 14.10.2024, 0:00
  • 14.10.2024, 0:00

Lumityöntekijöitä

Lumityöntekijöitä

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja nohevia lumityöntekijöitä talvikaudelle. Työt alkavat lumen tullessa ja töitä on tarjolla keikkaluonteisesti, riippuen tulevan lumen määrästä. Työvuoroja saattaa tulla siis useampi viikkoon tai sitten vähemmän, joten nämä työt sopivat erinomaisesti esimerkiksi opiskelijoille tai lisätienestistä kiinnostuneille. Lumityöntekijänä vastaat talvikunnossapidosta, lumen luonti ja kolaus tulee olemaan tehtäväsi. Lumityöntekijänä tulet toimimaan myös lumenpudottajana katoilla, korkean paikan kammo voi olla esteenä työn suorittamiselle. Työtehtävään perehdytetään ja riittää, että sinulla on hyvä fyysinen kunto, sillä työ on fyysisesti raskasta. Jos sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta koneilla tehdyistä auraustöistä, sinulle saattaa olla tarjolla myös paikka konehommissa!

Odotamme sinulta erinomaista asennetta työtä kohtaan, joustavuutta ja valmiutta hypätä hommiin vaikeissakin sääolosuhteissa! Työt alkavat lumen saapuessa ja töitä on talvikauden ajan tarjolla keikkaluonteisesti. Hyvillä työntekijöillä mahdollisuus työllistyä talvikauden jälkeenkin Wulff Worksin kautta erilaisiin työtehtäviin.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa: https://www.wulffworks.fi/avoimet-tyopaikat/9008653

Mikäli haluat tiedustella lisää tehtävästä, ota yhteyttä Eeroon:

Eero Mäkelä
041 732 5381
eero.makela@wulff.fi
Wulff Works Oy

Parempi maailma työntekijä kerrallaan!

Wulff Works on se parempi henkilöstövuokrausyritys. Meillä konkarit etsivät sankareita: tunnistamme hyvät työpaikat ja työnantajat, jotka arvostavat tekijöitä. Palvelemme valtakunnallisesti ja tapaat meitä jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa. Tutustu: www.wulffworks.fi. Olemme osa pörssilistattua Wulff-konsernia. 

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 0-30 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:5
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: