Wulff Works Oy

Kokoaikainen tarjoilija talvisesongille Tahkolle, Ravintola Rehti

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 13.09.2024, 13:16
  • Haku päättyy 30.09.2024, 0:00
  • 30.09.2024, 0:00

Kokoaikainen tarjoilija talvisesongille Tahkolle, Ravintola Rehti

Haluaisitko työskennellä siellä, missä rinnepäivät vaihtuvat rentoihin viini-iltoihin? 😉

Etsimme nyt Tahkon upeisiin maisemiin Ravintola Rehtiin kokoaikaista tarjoilijaa tulevalle talvisesongille, joka käynnistyy joulukuun alussa ja jatkuu aina pääsiäiseen asti.

Jos nautit ja omaat kokemusta asiakaspalvelusta, tämä voisi olla juuri sinulle sopiva mahdollisuus! Arvostamme toki, jos sinulla on ravintola-alan taustaa tai koulutusta, ja erityinen plussa on viinituntemus. Kuitenkin tärkeintä meille on asenne – reipas, positiivinen ja valmis kohtaamaan talvisesongin tuoman vauhdikkaan työympäristön. Jos sinulla ei vielä ole ravintola-alan kokemusta, ei huolta – me perehdytämme uudetkin alan tähdet huolella.

Työ on kokoaikaista, ja työsopimukseen kirjaamme 112,5 tuntia kolmessa viikossa. Työvuorot painottuvat arki-iltoihin ja viikonloppuihin, jolloin asiakkaamme pääsevät nauttimaan rennosta mutta tyylikkäästä à la carte -tarjoilusta. Tarjoamme sinulle määräaikaisen työsuhdeen 1.12.2024-21.04.2025, mutta jos kotiudutkin oikein hyvin, meillä on mahdollisuus työllistää sinut myös ympärivuotisesti!

Jos innostuit ajatuksesta viettää talven Tahkolla, meillä on tarjolla mökkimajoitus kauden ajaksi, vain 200 euroa kuukaudessa! Tämä tekee työskentelystä sujuvaa ja joustavaa myös sinulle, joka tulet kauempaa.

Mikä olisikaan parempaa kuin talvisesonki Tahkolla? No tietenkin se, että otat kaverin mukaan hommiin! Meillä Ravintola Rehdissä on myös avoinna kokin paikka, joten jos tunnet loistavan tyypin, joka hallitsee keittiön, vinkkaa hänelle ja tulkaa yhdessä talveksi Tahkolle. Yhdessä teistä voisi tulla talven tehokaksikko – toinen häärii keittiössä ja toinen tarjoilee asiakkaille unohtumattomia hetkiä. Tahko on paitsi laskettelijan paratiisi, myös mahtavalla sijainnilla lähempänä etelää kuin arvaatkaan. Tartu tilaisuuteen, ja tule nauttimaan Tahkon talvikaudesta, osaksi tiimiämme ja tarjoamaan asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä!

Hakeahan kannattaa, sillä tämä paikka täytetään heti sopivan matchin tullen!

Annina Siven

041 732 5810

annina.siven@wulff.fi

Wulff Works Oy

Parempi maailma työntekijä kerrallaan!

Wulff Works on se parempi henkilöstövuokrausyritys. Meillä konkarit etsivät sankareita: tunnistamme hyvät työpaikat ja työnantajat, jotka arvostavat tekijöitä. Palvelemme valtakunnallisesti ja tapaat meitä jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.

Tutustu: . Olemme osa pörssilistattua Wulff-konsernia.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 01.12.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: