Wulff Works Oy

Kokki, Kemin lumilinna

  • Sijainti Kemi
  • Julkaistu 14.10.2024, 10:32
  • Haku päättyy 21.10.2024, 0:00
  • 21.10.2024, 0:00

Kokki, Kemin lumilinna

Wanted!!

LumiLinnasta puuttuu pala – se saattaisit olla sinä! Etsimme Kemin LumiLinnan Lumihiutale-ravintolaan talvikaudeksi kokkia. Tule rakentamaan LumiLinnan talvesta yhtä maistuva kuin kaunis!

Etsimme intohimoisesti makuelämyksiin suhtautuvaa, työotteelta ripeää ja itseohjautuvaa sekä asenteelta joustavaa ja huumorintajuista kokkia. Toivomme, että ammattilaisen elkein olisit myös halukas kehittymään ja oppimaan uutta. Odotamme valmiutta joustaa ja sekä kykyä pitää kiireisimmätkin hetket hallussa. Sesongin tahti voi olla tiukka, mutta huolehdimme työpäivän sisältävän iloa ja talvista taikaa!

Osaathan keittiön salat? Kokinpaperit eivät ole välttämättömät, tutkinto katsotaan eduksesi. Hygieniapassi on kuitenkin must, anniskelupassi on hyvä bonus. Vielä tärkeämpää kuin tutkintopaperit on kuitenkin se asenne, jolla tulet hommiin – me perehdytämme sinut kyllä makujen taikaan.

Tarjolla olisi mahdollisuus viedä asiakkaat makumatkalle keskellä upeaa ympäristöä. Työssä pääset kehittymään ja kasvamaan ravintola-alan ammattilaisena, saat mahdollisuuden tuoda omat ideasi pöytään. Tiimissämme on aina mukana hyvää fiilistä ja honski ripaus huumoria!

Työt on mahdollista aloittaa sopimuksen mukaan joulukuussa, määräaikainen sopimus kestää maaliskuun loppuun. Sopimukseen voidaan kirjata tunteja keskimäärin 90-105 h /3vko toiveidesi mukaan sekä palkaksi 12,99-17€ /h, osaamisesi ja kokemuksesi mukaan, perustuen Matkailu-, ravintola -ja vapaa-ajanpalveluiden työehtosopimukseen. Lisäksi saat käyttöösi mukavia työsuhde-etuja!

Kauempaa tähyilevä kokki: Voimme auttaa edullisen majoituksen löytämisessä talvikaudeksi! Työpaikan sijainnin ja työaikojen vuoksi ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä.

Oletko valmis loihtimaan annoksia, joissa maistuu talven taika? Hae pian, sillä tämä helmi täytetään heti, kun sopiva tyyppi tutkalle tulee.

Annina Siven

041 732 5810

annina.siven@wulff.fi

Wulff Works Oy

Parempi maailma työntekijä kerrallaan!

Wulff Works on se parempi henkilöstövuokrausyritys. Meillä konkarit etsivät sankareita: tunnistamme hyvät työpaikat ja työnantajat, jotka arvostavat tekijöitä. Palvelemme valtakunnallisesti ja tapaat meitä jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.

Tutustu: . Olemme osa pörssilistattua Wulff-konsernia.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen
Työ alkaa:Alkaen 01.12.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: