Wulff Works Oy

Kokenut siivooja

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 03.09.2024, 12:48
  • Haku päättyy 22.09.2024, 23:59
  • 22.09.2024, 23:59

Kokenut siivooja

Kokenut siivooja

Onko siisteys ja puhtaus sinun juttusi? Jos näin on, jatka lukemista!

Etsimme asiakasyrityksellemme kokenutta ja ammattitaitoista siivoojaa Kuopion alueelle. Työ sisältää siivoustehtäviä vaihtelevissa kohteissa, siivouskohteet ovat esimerkiksi porraskäytävät, erilaiset julkiset tilat, toimistot sekä mahdollisesti myös erilaiset rakennuskohteet. Etsimämme henkilö omaa jo aikaisempaa työkokemusta siivoustöistä eikä alan koulutustakaan katsota pahalla! Toivomme sinulta ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn, jossa pääset tekemään töitä siisteyden ja puhtauden eteen. Hyvällä työntekijällä mahdollisuus pitkäkestoiseen työsuhteeseen sekä kokoaikaisiin viikkotunteihin.

Hakuaika päättyy 22.9.2024, käsittelemme hakemuksia kuitenkin jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi heti osoitteessa: https://www.wulffworks.fi/avoimet-tyopaikat/8356508

Mikäli haluat tiedustella lisää tehtävästä, ota yhteyttä Eeroon:

Eero Mäkelä
041 7325381
eero.makela@wulff.fi
Wulff Works Oy

Parempi maailma työntekijä kerrallaan!

Wulff Works on se parempi henkilöstövuokrausyritys. Meillä konkarit etsivät sankareita: tunnistamme hyvät työpaikat ja työnantajat, jotka arvostavat tekijöitä. Palvelemme valtakunnallisesti ja tapaat meitä jo kuudella paikkakunnalla Suomessa. Tutustu: www.wulffworks.fi. Olemme osa pörssilistattua Wulff-konsernia. 

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: