Wulff Works Oy

Hinausautonkuljettaja viikonlopuille

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 18.10.2024, 13:11
  • Haku päättyy 03.11.2024, 23:59
  • 03.11.2024, 23:59

Hinausautonkuljettaja viikonlopuille

Hinausautonkuljettaja viikonlopuille

Etsimme asiakasyrityksellemme luotettavia ja ammattitaitoisia hinausautonkuljettajia Kuopion ja Pohjois-Savon alueelle. Työt sijoittuvat viikonlopuille, eli tämä sopii erinomaisesti lisätienestistä kiinnostuneille! Hinausautonkuljettajana vastaat ajoneuvojen turvallisista hinauksista, raportoinnista sekä pienet huoltotyöt kuuluvat myös tehtäviisi.

Työssä vaaditaan vähintään C-luokan ajokorttia ja kuljettajan ammattipäteyyttä, kykyä työskennellä itsenäisesti sekä ongelmanratkaisukykyä. Työ saattaa olla hyvin hektistäkin, joten toivomme sinulta ripeää, mutta ennen kaikkea turvallista ja asiakaslähtöistä tapaa toimia. Joustavuus on myös yksi ominaisuus, jota toivomme sinulta löytyvän.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, sopivan henkilön löydyttyä.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Mikäli haluat tiedustella tehtävästä lisää, ota yhteyttä Eeroon:

Eero Mäkelä
041 732 5381
eero.makela@wulff.fi
Wulff Works Oy

Parempi maailma työntekijä kerrallaan!

Wulff Works on se parempi henkilöstövuokrausyritys. Meillä konkarit etsivät sankareita: tunnistamme hyvät työpaikat ja työnantajat, jotka arvostavat tekijöitä. Palvelemme valtakunnallisesti ja tapaat meitä jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa. Tutustu: www.wulffworks.fi. Olemme osa pörssilistattua Wulff-konsernia. 

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 10-30 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: