Wulff Works Oy

Elintarviketyöntekijä

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 08.10.2024, 8:20
  • Haku päättyy 27.10.2024, 23:59
  • 27.10.2024, 23:59

Elintarviketyöntekijä

Elintarviketyöntekijä

Etsimme oppimiskykyisiä ja huolellisia työntekijöitä elintarviketeollisuuden pariin!

Työtehtäväsi keskittyvät pääsääntöisesti pakkaamon puolen tehtäviin. Käytännössä työtehtäväsi koostuvat elintarviketuotteiden pakkaamisesta, mutta työhösi voi sisältyä myös muita tuotannon tehtäviä. Työtä tehdään aamu-, ilta- ja yövuoroissa, joten olethan valmis kolmivuorotyöhön. Elintarvikealan koulutus tai aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi. Työhösi saat kattavan perehdytyksen.

Toivomme sinulta:

– Hygieniapassi

– Elintarvikealan koulutusta ja/tai aikaisempaa kokemusta

– Sujuvaa suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset olemaan osana ammattitaitoista tiimiä. Hyvällä työntekijällä mahdollisuus pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Palkkaus pohjautuu elintarviketeollisuuden työehtosopimukseen.

Hakuaika päättyy 27.10.2024, käsittelemme hakemuksia kuitenkin jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi heti osoitteessa: https://www.wulffworks.fi/avoimet-tyopaikat/10046124

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Eero Mäkelä
041 7325381
eero.makela@wulff.fi
Wulff Works Oy

Parempi maailma työntekijä kerrallaan!

Wulff Works on se parempi henkilöstövuokrausyritys. Meillä konkarit etsivät sankareita: tunnistamme hyvät työpaikat ja työnantajat, jotka arvostavat tekijöitä. Palvelemme valtakunnallisesti ja tapaat meitä jo kuudella paikkakunnalla Suomessa. Tutustu: www.wulffworks.fi. Olemme osa pörssilistattua Wulff-konsernia. 

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: