Wulff Works Oy

Baaritarjoilija, Kuopio

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 10.10.2024, 10:22
  • Haku päättyy 21.10.2024, 0:00
  • 21.10.2024, 0:00

Baaritarjoilija, Kuopio

Baariduuneista kiinnostuneet, hoi!

Etsimme Kuopion alueelle just niitä hyviä tyyppejä, jotka ovat halukkaita keikkailemaan erilaisissa anniskelutyötehtävissä ravintoloissa!

Duunia tulee olemaan etenkin pikkujoulukaudella, olemaan yökerhoissa, pubeissa, promokeikoilla ja erilaisissa VIP-tilaisuuksissa Kuopion alueella.

Jos sinä olet henkilö, jolla pysyy tarjotin kädessä, osaat tehdä yleisimmät juomasekoitukset ja/tai ainakin laskea nappia painamalla oluen niin pistä hakemusta tulemaan! Katsotaan sitten elämäntilanteesi ja osaamisesi mukaan sinulle sopivaa duunipaikkaa, jossa pääset kuitenkin haastamaan itseäsi sekä oppimaan uutta.

Tärkeimpänä hakukriteerinä meille on iloinen ulospäinsuuntautunut asenne ja halu tuottaa mahtavia asiakaspalvelukokemuksia. Lisäksi aiempaa kokemusta on hyvä olla anniskelusta tai anniskeluravintolassa työskentelystä, jotta työn viikonloppu -ja iltapainotteisuus ei tule yllätyksenä 😉

Omasta autosta on etuutta, sillä osa toimipaikoista sijaitsee automatkan päässä.

Hommat sopivat vallanmainiosti ravintola-alan jo kertaalleen ”unohtaneelle” alan konkarille tai sitten tulevaisuuden uudelle timantille, joka haluaa lisätienestiä esim. opintojen oheen.

Palkkaahan hommasta maksetaan tokikin ja sen lopullinen määrä tulee määräytymään alan työkokemuksesi mukaan ja myös lopullisen työtehtävän mukaan. Pistä siis nyt hakemusta tulemaan! Jos CV on ruosteessa ja hakukirjekin kirjoittamatta, niin ei hätää voit hakea myös ilman niitä ja kirjoitella itsestäsi sekä kokemuksestasi meille hakemusvaiheessa.

Annina Sivén

041 732 5810

annina.siven@wulff.fi

Wulff Works Oy

Parempi maailma työntekijä kerrallaan!

Wulff Works on se parempi henkilöstövuokrausyritys. Meillä konkarit etsivät sankareita: tunnistamme hyvät työpaikat ja työnantajat, jotka arvostavat tekijöitä. Palvelemme valtakunnallisesti ja tapaat meitä jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.

Tutustu: . Olemme osa pörssilistattua Wulff-konsernia.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: