WorkPower Teollisuus Oy

Teollisuusmaalari

  • Sijainti Kokemäki
  • Julkaistu 18.09.2024, 11:40
  • Haku päättyy 29.09.2024, 23:59
  • 29.09.2024, 23:59

Teollisuusmaalari

Haemme asiakkaallemme Kokemäelle ammattitaitoista teollisuusmaalaria.

Työnkuvaus:
Työnkuvaasi kuuluu erilaiset pintakäsittelyyn kuuluvat tehtävät, kuten kappaleiden suojausta, esivalmisteluja sekä korkeapaineruiskumaalausta. Haemme henkilöä, jolta löytyy edes hieman aiempaa kokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä ja/tai alan koulutus. Työtä tehdään päivävuorossa. Työsuhteessa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Toivomme sinulta hyvää asennetta ja kiinnostusta kehittyä työssäsi. Olet ahkera ja huolellinen työssäsi. Kokemus hiekkapuhaltamisesta lasketaan eduksesi. Lisäksi toivomme, että sinulla olisi voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen monipuolisissa teollisuusmaalarin työtehtävissä. Mukavan ja reilun työnantajan ohella tukenasi on tiivis ja yhteen hiileen puhaltava työporukka. Sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä kehittämään omaa ammatillista osaamistasi monipuolisissa työtehtävissä. Työ on alkuun määräaikainen WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään suoraan asiakkaan kirjoille.

WorkPower on kotimainen yritys, joka on toiminut alalla jo yli 20 vuoden ajan ja jatkaa edelleen kasvuaan. Työnantajanasi tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi:
Kiinnostuitko? Työt alkavat sopimuksen mukaan, joten jätäthän CV:llä varustetun hakemuksesi suoraan kotisivujemme kautta. Hakemus kannattaa laittaa, vaikket olisikaan ihan varma, onko oma kokemuksesi tai osaamisesi riittävää! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja potentiaalisimmat hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun. Jos siis kaipaat uusia haasteita, monipuolista työnkuvaa ja loistavaa työporukkaa ympärillesi, laita hakemusta tulemaan!

Kysyttävää? Laitathan sähköpostia osoitteeseen saara.kolkka@workpower.fi

Avainsanat: teollisuusmaalari, päivävuoro, korkeapaineruiskumaalaus

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: