WorkPower Teollisuus Oy

Sähköasentaja Dietatec Oy:lle

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 13.09.2024, 14:15
  • Haku päättyy 06.10.2024, 23:59
  • 06.10.2024, 23:59

Sähköasentaja Dietatec Oy:lle

Etsitkö mahdollisuutta hyödyntää ja kehittää osaamistasi ammattitaitoisessa tiimissä kasvavassa yrityksessä? Kiinnostaako monipuolinen ja vaihteleva sähköasentajan työ ammattikeittiölaitteiden parissa?

Haemme nyt motivoitunutta sähköasentajaa asiakkaallemme Dietatec Oy:lle Helsinkiin Herttoniemeen kokoonpanotehtäviin ammattikeittiölaitteiden tuotantoon.

Dietatec on jo yli 30 vuoden ajan suunnitellut ja valmistanut maailman johtavia monitoimipatoja tehokkaaseen ruoan tuotantoon ammattikeittiöissä. Se on tunnettu huippulaadukkaista tuotteistaan, joita myydään ympäri maailmaa kansainvälisten jälleenmyyjien ja kumppaneiden kanssa. Tänä päivänä merkittävin osa Dietatecin liikevaihdosta tulee vientimyynnistä. Dietatecin ydintiimi sijaitsee Helsingin Herttoniemessä ja koostuu 21 henkilöstä, suunnittelusta valmistukseen sekä myyntiin. Yritys on osa alan ammattilaisten arvostamaa Dieta konsernia.

Työpäiväsi

Työpäiväsi sisältää ammattikeittiölaitteiden sähköistyksiä ja asennuksia sekä kokoonpanotehtäviä. Työssäsi vastaat myös laitteiden koekäytöstä ja laadunvarmistuksesta. Teet yhteistyötä tuotantotiimin kanssa varmistaen, että laitteet täyttävät korkeat laatustandardit ennen toimitusta. Työsuhteesi on kokopäiväinen ja vakituinen, ja työskentelet maanantaista perjantaihin päivävuorossa siistissä ja valoisassa työympäristössä Herttoniemessä. Työsuhteessasi sovelletaan Teknologiateollisuuden TES:iä.

Arvostamme

* Kokemusta sähköasennuksista
* Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta
* Teknisten kuvien lukutaitoa ja tarkkuutta työssäsi
* Halua kehittyä alalla
* Huolellista ja omatoimista työotetta

Tarjoamme sinulle

Työllistyt suoraan Dietatec Oy:lle, joka tarjoaa sinulle monipuolisia työtehtäviä modernissa ja kehittyvässä ympäristössä, jossa pääset tekemään merkityksellistä työtä ammattikeittiöiden tarpeisiin. Työhösi saat kattavan perehdytyksen, ja tueksesi ammattitaitoiset sekä innostavat kollegat. Avoimen, positiivisen ja kannustavan työkulttuurin myötä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi vakaassa ja kasvavassa pohjoismaisessa Horeca-alan konsernissa.

Hakuprosessi

Olisiko Dietatec Oy juuri sinun tuleva työpaikkasi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään suoraan WorkPowerin verkkosivujen kautta, ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Susanne Myllyniemi
susanne.myllyniemi@workpower.fi
040 635 6990

Avainsanat: sähköautomaatioasentaja, sähköasentaja, asentaja, keittiöasentaja, kokoonpano, kokoonpanija, horeca

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: