WorkPower Teollisuus Oy

Koneistaja Poriin

  • Sijainti Pori
  • Julkaistu 17.09.2024, 13:32
  • Haku päättyy 22.09.2024, 23:59
  • 22.09.2024, 23:59

Koneistaja Poriin

Haemme asiakkaallemme Poriin koneistajaa.

Työnkuvaus:
Työsi pitää sisällään työskentelyä manuaalisorvilla, aihioiden sahausta ja rouhintaa sekä CNC-koneistuskeskuksella sarjatuotannollista koneistusta. Käytössäsi on Ibarmia kone, jossa Heidenhain ohjaus. Työ sisältää myös kappaleiden hiontaa ja stanssausta. Manuaalijyrsimen ja kiilaurakoneen käytön osaaminen on plussaa, mutta ei välttämätöntä, sillä näihin tehtäviin sinut voidaan myös kouluttaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Työ ei vaadi monen vuoden työkokemusta koneistuksesta vaan alan koulutus tai lyhyempikin kokemus riittää. Aiempi kokemus alalta on kuitenkin ehdoton etu. Työturvakortti ja tulityökortti tulee olla suoritettuna. Hyvää asennetta sekä tarkkuutta ja ongelmanratkaisukykyä. Työ on itsenäistä, mutta toivomme sinun olevan luonteeltasi tiimipelaaja.

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään mukavien työkavereiden ympäröimänä. Työ alkaa mahdollisimman pian ja töitä tehdään päivävuorossa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve tekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa ja vakavaraisessa yrityksessä.

WorkPower on kotimainen yritys, joka on toiminut alalla jo 20 vuoden ajan ja jatkaa edelleen kasvuaan. Työnantajanasi tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Kiinnostuitko? Jätä CV:llä varustettu hakemuksesi hakulinkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja potentiaalisimmat hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian!

Lisätietoja: Voit laittaa minulle tarvittaessa sähköpostia osoitteeseen saara.kolkka@workpower.fi tai soittaa numeroon 040 194 9888 (ma-pe klo 10-12).

Avainsanat: koneistus, koneistaja, manuaalisorvi, kokoaikatyö

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: