WorkPower Teollisuus Oy

Huoltoteknikko AUMA Finland Oy:lle

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 13.09.2024, 9:18
  • Haku päättyy 06.10.2024, 23:59
  • 06.10.2024, 23:59

Huoltoteknikko AUMA Finland Oy:lle

Hei teollisuuden sähköalan ammattilainen! Etsitkö uusia haasteita ja monipuolisia työympäristöjä? Haluaisitko liittyä osaksi maailmanlaajuista yritystä, joka tarjoaa vakaan tuen ja luotettavan työnantajan turvan?

Etsimme nyt asiakkaallemme AUMA Finland Oy:lle kokenutta ja asiakaspalveluhenkistä huoltoteknikkoa vakituiseen ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen Espooseen.

AUMA on kansainvälisesti toimiva venttiilinsäätölaitteiden ja sähköisten toimilaitteiden johtava valmistaja, jonka ratkaisuja käytetään laajasti eri teollisuudenaloilla ympäri maailmaa. Yritys työllistää maailmanlaajuisesti yli 2 800 ammattilaista, ja sen pääkonttori sijaitsee Müllheimissa, Saksassa. AUMA tarjoaa kattavia ratkaisuja venttiilien automaatioon, yhdistäen korkealaatuisen suunnittelun, valmistuksen, asennuksen sekä elinkaaripalvelut. Yrityksen asiakaskunta kattaa monipuolisesti energia-, vesi-, öljy-, kaasu- ja kemianteollisuuden toimijoita. AUMA on sitoutunut innovaatioon ja kestävään kehitykseen, ja sen tuotteet tunnetaan luotettavuudestaan vaativissakin olosuhteissa. AUMA Finland Oy työllistää yhteensä noin 25 alan ammattilaista Suomessa.

Työpäiväsi

Työpäiväsi AUMA Finland Oy:n huoltotiimissä tarjoavat monipuolisia ja vaihtelevia sähköautomaation tehtäviä, jotka sisältävät vianhakua, asennuksia ja huoltotoimenpiteitä pääasiassa vesi- ja voimalaitoksilla sekä muilla teollisuuslaitoksilla ympäri Suomea. Työ on itsenäistä liikkuvaa työtä, ja matkustat yrityksen pakettiautolla huoltokohteisiin, joissa ongelmat voivat olla sekä sähköisiä, että mekaanisia. Tehtäviäsi voivat olla esimerkiksi yksittäisten toimilaitteiden vikakäynnit, minkä lisäksi on pidempiä asiakaskäyntejä uuslaiteasennusten, käyttöönottojen tai huoltojen osalta. Toivomme, että sinulta löytyy halua oppia tuotteista ja niiden toiminnasta (mm. kenttäväylät) ja näin kehittyä työssäsi todelliseksi teollisuusventtiilien sähkötoimilaitteiden ja niiden ohjausyksiköiden asiantuntijaksi.

Työskentelet maanantaista perjantaihin klo 7–15 ja viikoittainen työaikasi on 37,5 h. Työssäsi matkustuspäiviä kertyy noin 50 % työajasta, mutta erityisesti kesäkaudella matkustaminen voi olla tavallista tiiviimpää. Loput työajastasi vietät Auma Finlandin viihtyisissä toimitiloissa Espoossa.

Arvostamme

* Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. sähköautomaatioasentaja, -teknikko, sähköasentaja)
* Kokemusta teollisuuden sähköautomaatiotöistä
* Itsenäistä ja omatoimista työotetta
* Englannin peruskielitaitoa
* B-ajokorttia sekä matkustushalukkuutta

Tarjoamme sinulle

Työllistyt suoraan AUMA Finland Oy:lle, joka tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden kehittyä ja laajentaa osaamistasi monipuolisissa sähköautomaatiohuollon tehtävissä. Töiden alussa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi ja AUMA:n tuotteille. Tukenasi ovat osaavat kollegat sekä esihenkilöt. Pääset työskentelemään erilaisten haastavien laitteistojen parissa, mikä tuo työpäiviisi vaihtelevuutta sekä tukee ammatillista kasvuasi. AUMA Finlandilla viihdytään hyvin ja pitkät työsuhteet ovat tavallisia. Lisäksi AUMA tarjoaa kivoja henkilöstöetuja, kuten työterveyshuollon, hammashoidon, liikunta ja kulttuuriedun, sekä kattavat koulutusmahdollisuudet, jotka pitävät huolta osaamisesi ajantasaisuudesta.

Hakuprosessi

Olisiko AUMA Finland Oy juuri sinun tuleva työpaikkasi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, ja täytämme paikan heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään suoraan WorkPowerin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Olivia Savolainen
olivia.savolainen@workpower.fi
040 757 9765

Avainsanat: huoltoteknikko, huoltoasentaja, sähköasentaja, sähköautomaatioasentaja, kunnossapitoasentaja, sähköautomaatio, teollisuus

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: