WorkPower Teollisuus Oy

Asentaja liikkuvaan työhön Bilfingerille

  • Sijainti Porvoo
  • Julkaistu 30.08.2024, 11:04
  • Haku päättyy 22.09.2024, 23:59
  • 22.09.2024, 23:59

Asentaja liikkuvaan työhön Bilfingerille

Etsitkö liikkuvaa työtä monipuolisten sähköautomaatioasennusten parista? Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa on rento tekemisen meininki ja mukava työporukka?

Etsimme nyt asiakkaallemme Bilfinger Finland Oy:lle sähköautomaatioasentajaa liikkuvaan työhön pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Bilfinger on kansainvälinen teollisuuden ja tekniikan palveluiden tuottaja useilla eri aloilla ja markkinoilla. Konsernilla on maailmanlaajuisesti 31,000 työntekijää ja pääkonttori sijaitsee Mannheimissa, Saksassa. Pohjoismaissa Bilfinger on edustettuna Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa, ja heitä on 3,500 työntekijää erilaisissa projekteissa mielenkiintoisilla asiakkailla sekä koti- että ulkomailla. Bilfingerin palvelut kattaa koko ketjun käsittäen konsultoinnin, tekniikan alan, tuotannon, kokoonpanon, kunnossapidon, seurannan – sekä myös ympäristötekniikan ja digitaaliset sovellukset. Haluatko sinä tulla osaksi #teamBilfinger?

Työpäiväsi

Vierivä kivi ei sammaloidu! Tässä työssä pääset näkemään erilaisia teollisuuskohteita vaihtuvissa maisemissa ympäri Suomen. Työsi koostuu erilaisten teollisuuslaitosten kokonaisvaltaisista sähkö- ja automaatiourakoista, jotka vaihtelevat asiakaskohteen mukaan. Työtehtäviisi voi kuulua myös muun muassa mekaanisia asennuksia, kaapelin vetoa sekä erilaisia kytkentöjä. Projektit voivat kestää muutamasta päivästä useisiin viikkoihin. Toivommekin sinulta joustavuutta työaikojen suhteen ja valmiutta työskennellä pidempiä pätkiä kerralla asiakaskohteissa. Työtä tehdään paikoitellen korkeissa tai ahtaissa olosuhteissa, sekä taivasalla, joten olethan sujut vaihtuvien työpisteiden kanssa. Työsuhteessasi on käytössä Teknologiateollisuuden TES.

Arvostamme

* Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. sähköautomaatioasentaja, kunnossapitoasentaja)
* Kokemusta sähkö- ja/tai automaatiotöistä
* Motivoitunutta työasennetta sekä halua oppia uutta
* Vastuullisuutta, tiimityöskentelytaitoja ja oma-aloitteisuutta
* Kuvanlukutaitoa ja voimassa olevaa työturvakorttia

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa ja mielenkiintoisissa sähköautomaatioasentajan tehtävissä. Perusteellisen perehdytyksen jälkeen pääset hyödyntämään osaamistasi vaihtelevissa työtehtävissä, joissa pääset myös kehittämään omaa ammattitaitoasi. Mukavan ja reilun työnantajan ohella tukenasi on tiivis ja yhteen hiileen puhaltava työporukka. Työsuhde alkaa kuuden kuukauden vuokratyösuhteena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen Bilfinger Finland Oy toivoo sinun jäävän työskentelemään heidän kirjoilleen vakituiseksi työntekijäksi.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Olisiko Bilfinger juuri sinun tuleva työpaikkasi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään suoraan WorkPowerin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Olivia Savolainen
olivia.savolainen@workpower.fi
040 757 9765

Avainsanat: sähköautomaatioasentaja, sähköasentaja, asentaja, kunnossapito, sähköautomaatio, teollisuus

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:3
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: