WorkPower Rakennus Polaris Oy

Muottitimpuri

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 10.09.2024, 16:37
  • Haku päättyy 25.09.2024, 23:59
  • 25.09.2024, 23:59

Muottitimpuri

Muottitimpuri haussa

Etsimme asiakasyrityksiemme työmaille monitaitoisia ja kokeneita rakennustyöntekijöitä, joilta onnistuisi perushommien lisäksi erilaiset muotti – ja anturatyöt. Hakijoilta odotamme aiempaa kokemusta raksalta ja kokonaisvaltaista ymmärtämistä rakentamisesta, jotta suoriudut tarpeen tullen töistä myös itsenäisesti. Plussaa on, jos sinulla pysyy useampi työkalu kädessä ja hommat sujuisivat aina perustusvaiheesta jopa viimeistelytöihin asti.

Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, jonka voi tarvittaessa suorittaa helposti myös etänä tästä . Arvostamme joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja halua oppia uutta. Odotamme sinulta kokemusta rakennusalalta, erityisesti runkovaiheen timpurin tehtävistä.

Keikkatyö luo vapautta – Se on joustava vaihtoehto, sillä keikkatyöntekijänä voit valita millä ajanjaksolla haluat vastaanottaa työtä ja milloin et. Saat vapauden sovittaa työaikasi yhteen opiskelun, perhe-elämän, lomien tai harrastusten kanssa. Muistathan kuitenkin, että saat palkan vain tehdyistä työtunneista. Keikkatyö on myös monipuolista, kun pääsee näkemään erilaisia työmaita ja tekemään erilaisia työtehtäviä. Lisäksi verkostoitumisen näkökulmasta uusien henkilöiden tapaaminen työmailla on plussaa mahdollisen urasi kannalta. Hyvillä tekijöillä on kuitenkin mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin aikaa!

Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään vaihtelevien työtehtävien parissa ja tutustumaan erilaisiin työmaihin! Tarjoamme kaikille työntekijöillemme vähintään rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan, joka on yleisesti osaavalla kirvesmiehellä noin 16,23€/h – 18,90 €/h, toki huomioon ottaen aiemman osaamisesi. Lisäksi saat käyttöösi hyvät työvarusteet sekä WorkPowerilla työntekijän apuna on innostunut ja huolehtiva Jyväskylän raksatiimi, johon kuuluu Anniina, Heidi ja Jouni. Meidät saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä.

Meillä WorkPowerilla menestyy työntekijä, jolla on seuraavat asiat hallussa:

* Yhteistyötaidot – työtä tehdään usein tiimissä, joten vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä. Se ei kuitenkaan ole sama kuin sosiaalinen luonne, sillä meillä jokainen saa olla oma itsensä, mutta yhteistyökykyisyys on menestyvän työelämän edellytys.
* Halu kehittyä – rakennusala ei ole rakettitiedettä – oma-aloitteisella ja innokkaalla asenteella erotut joukosta
* Fyysinen kunto – rakennusalan työ on usein fyysisesti vaativaa, joten hyvä peruskunto on tärkeää
* Kädentaidot – rakennusalan tehtävissä tehdään työtä käsillä ja erilaisilla laitteilla ja työkaluilla
* Työturvallisuusnäkökulma – rakennustyömaalla tulee noudattaa annettuja turvallisuusohjeita ja -käytäntöjä tarkasti

Mikäli kiinnostuit, niin laita hakemusta tulemaan pian järjestelmämme kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja valintoja keikoille teemme heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Yhdellä hakemuksella ja haastattelulla saat ovet auki monipuolisille työmaillemme!

Lisätietoja (arkisin klo 9-16):

Anniina Jussila, HR-konsultti
anniina.jussila@workpower.fi / 040 531 4419

WorkPower – yllättävän hyvää työelämää

Tarinaamme kuuluu arjen sankareita, työn sankareita sekä sankareita muuten vaan. Kantava ajatuksemme on palvella asiakkaitamme ja työntekijöitämme niin hyvin, että huomennakin on töitä. Välillä on noustu raketin lailla ylös ja toisinaan tultu alas, nopeammin kuin laskuvarjohyppääjä ilman varjoa. Tekemisen meiningistä meillä ei ole koskaan tingitty.

WorkPower on perhe, joka on lähtenyt laajenemaan tamperelaisesta perheyrityksestä. 20 vuoden taipaleella olemme kääntäneet jopa ne sakeimmat lumimyräkät eduksemme, usein tahdolla, nykyisin myös taidolla.

WorkPower on vastuullinen, luotettava ja työllistävä kumppani työelämässä. Me tarjoamme yllättävän hyvää työtä. Toimi jo tänään, haut ovat käynnissä 24/7.

Avainsanat: kirvesmies, muottikirvesmies, rakennus, Jyväskylä, Keski-Suomi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: