WorkPower Rakennus Polaris Oy

Monitaitoinen rakennustyöntekijä

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 11.09.2024, 16:33
  • Haku päättyy 26.09.2024, 23:59
  • 26.09.2024, 23:59

Monitaitoinen rakennustyöntekijä

Oletko jo päässyt kerryttämään kokemusta erilaisista rakennusalan tehtävistä? Haemme joukkoomme monitaitoisia rakennustyöntekijöitä!

Etsimme asiakasyrityksillemme Keski-Suomen alueelle monitaitoisia rakennustyöntekijöitä vaihtuviin kohteisiin. Voit olla kerryttänyt kokemusta joko uudis- tai saneerauspuolelta. Työtehtävät koostuvat osaamisesi ja työmaan etenemisen mukaan. Osaamista sinulta voi löytyä muun muassa piikkauksesta, raudoituksesta, valun valmistelusta, valusta, purkutöistä, paikkauksesta, etuputsista sekä hionnasta.

Oletko sinä etsimämme työntekijä, jolla on kertynyt vähintään 2 vuotta monipuolisista rakennusalan työkokemusta ja pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Työssäsi tarvitset ongelmanratkaisukykyä, hyvää fyysistä kuntoa ja hyvää asennetta. Lisäksi erilaisten rakennuspiirustusten lukutaito katsotaan eduksi. Rakennustyömaille vaaditaan voimassa oleva työturvallisuuskortti, joka on helppo uusia myös etänä. Hakijalta toivomme joustavuutta työn suhteen, sillä asiakkaat saattavat tarvita hyviä tekijöitä nopeallakin aikataululla. Töiden kesto vaihtelee asiakkaidemme tilausten mukaisesti.

Työskentely WorkPowerilla mahdollistaa sinulle

– Vähintään TES:in mukaisen palkkauksen, ammattitaitosi huomioiden

– Laadukkaat työvaatteet ja suojavälineet

– Hyvän perehdytyksen ja huolehtivan Jyväskylän raksatiimin tuen läpi koko työsuhteesi

– Hyvät verkostoitumismahdollisuudet alan yrityksiin

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit, niin laita pikainen hakemus nettisivustomme kautta. Kerrothan hakemuksessasi millaisilla työmailla olet aikaisemmin työskennellyt, niin otamme sinuun yhteyttä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa arkisin (klo 9-16):

Anniina Jussila, HR-konsultti
anniina.jussila@workpower.fi / 040 531 4419

Avainsanat: rakennustyöntekijä, raksa, Keski-Suomi, Jyväskylä, vuokratyö

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: