WorkPower Rakennus Oy

Lapiomies maanrakennustöihin

  • Sijainti Nurmijärvi
  • Julkaistu 06.09.2024, 10:37
  • Haku päättyy 24.09.2024, 23:59
  • 24.09.2024, 23:59

Lapiomies maanrakennustöihin

Lapiomiehiä maanrakennustöihin pääkaupunkiseudulle!

Löytyykö sinulla kokemusta lapiomiehen tehtävistä? Meillä on nyt etsinnässä asiakasyrityksillemme ahkeria ja osaavia lapiomiehiä maanrakennustöihin pääkaupunkiseudun alueelle!

Työnkuva:

Työnkuvaasi tulee kuulumaan lapiomiehen työt, kuten esimerkiksi kaivinkoneenkuljettajan avustaminen sekä vesijohtoverkon rakentamisen aputyöt, että maaeristyksien purkaminen.

Tehtävän edellytykset:

Etsimme ensisijaisesti henkilöitä, joilla löytyy aiempaa kokemusta lapiomiehen tehtävistä tai muista infra-alan työtehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin, että sinulla löytyy aitoa kiinnostusta lapiomiehen tehtäviä kohtaan ja olet halukas oppimaan uutta!

Edellytämme myös hakijoilta seuraavat asiat:

* Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot
* Valmius tehdä fyysisesti raskasta työtä
* Täysi-ikäisyyttä
* Voimassa oleva työturvallisuuskortti
* Suomen kielen taito

Tarjoamme sinulle:

Tässä on oiva mahdollisuus päästä työskentelemään monipuolisten tehtävien parissa ja oppimaan paljon uutta! Saat infra-alan työehtosopimuksen mukaisen palkan, joka on yleensä lapiomiehillä 12,89-14,90€/h. Palkka on neuvoteltavissa kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Tämän lisäksi saat meiltä kaikki tarvittavat työvarusteet sekä HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:

Koetko olevasi etsimämme tekijä? Jätä hakemuksesi rohkeasti jo tänään! Kuvaile hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisempia työtehtäviäsi ja osaamistasi. Työt alkavat joustavasti tilanteesi ja sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä:
HR-konsultti, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: lapiomies, maanrakennustyöntekijä, maanrakennus, infra-ala, rakennusala, Uusimaa, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Järvenpää

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:5
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: