WorkPower Rakennus Oy

Autollinen rakennusaputyöntekijä syksy 2024

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 02.09.2024, 12:25
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:59
  • 30.09.2024, 23:59

Autollinen rakennusaputyöntekijä syksy 2024

Autollisia rakennusaputyöntekijöitä syksylle 2024!

Oletko autolla huristeleva tekijä, jolta löytyy kiinnostusta rakennusalalle? Haemme pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla toimiville asiakasyrityksillemme oppimishaluisia ja alasta innostuneita rakennusaputyöntekijöitä. Työt on mahdollista aloittaa joustavasti syyskuussa tai lokakuun alussa!

Työnkuva:

Työnkuvaasi tulee kuulumaan rakennusalan avustavia tehtäviä kuten kanto-, siivous- ja raivaustöitä, haalausta sekä erilaisia purkutöitä. Sinulla on myös oiva mahdollisuus päästä avustamaan kokeneempia rakennusalan ammattilaisia heidän tehtävissään ja kehittää osaamistasi. Työpäivät sijoittuvat lähtökohtaisesti arkipäiviin klo. 7-15.30 välille. Lisäksi töitä tehdään vaihtelevissa kohteissa keikkaluontoisesti, joten toivomme hakijoilta auton käyttömahdollisuutta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Ahkeraa työotetta, halua oppia uutta ja kehittää omaa osaamista. Tärkeintä on kuitenkin positiivinen asenne! Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen tai opinnot rakennusalalta, mutta meille pääsee hommiin vasta-alkajanakin. Tärkeintä on, että olet valmis laittamaan itsesi likoon työmaalla.

Tehtävä edellyttää myös:

* Täysi-ikäisyyttä
* Auton käyttömahdollisuutta
* Suomen kielen taitoa
* Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
* Valmiutta tehdä fyysisesti raskasta työtä

Tarjoamme sinulle:

Mahdollisuuden päästä työskentelemään mielenkiintoisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa. Tässä on myös arvokas mahdollisuus päästä näkemään erilaisia työmaita ja työvaiheita! Tarjoamme kaikille työntekijöillemme rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan, joka on yleensä rakennusaputyöntekijöillä 11,94-13,45€/h. Tämän lisäksi saat meiltä kaikki tarvittavat työvarusteet ja HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle!

Hakuprosessi:

Oletko etsimämme tekijä? Laita hakemuksesi rohkeasti tulemaan! Aloitamme hakemusten läpikäynnin ja haastattelut jo hakuaikana. Aloituksen voimme sopia joustavasti kesän loppuun tai syksyn alkuun tilanteesi mukaan.

Lisätietoja tehtävästä:
HR-konsultti, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennustyö, raksa, rakennusapulainen, rakennusaputyöntekijä, Uusimaa

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:5
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: