WorkPower Rakennus Otava Oy

Uraansa aloitteleva rakennusaputyöntekijä

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 17.09.2024, 11:06
  • Haku päättyy 07.10.2024, 0:00
  • 07.10.2024, 0:00

Uraansa aloitteleva rakennusaputyöntekijä

Oletko aina halunnut työskennellä raksalla?

No nyt siihen on oiva tilaisuus – nimittäin rakennusaputyöntekijänä pääset työskentelemään monipuolisesti eri vaiheissa olevilla uudis- ja saneerauspuolen työmailla. Työtehtäviin kuuluu alkuun pääosin erilaiset siivos-, kanto- ja raivaustyöt, mutta kokemuksen karttuessa pääset tekemään koko ajan monipuolisempia tehtäviä kokeneempien tekijöiden apuna.

Odotamme rakennustyömaille innokkaita tekijöitä, joilla on halua ja kiinnostusta oppia rakennusalaa käytännössä! Työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva, Työturvallisuuskorttikeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti. Mikäli et vielä omista korttia, voit kurkata avoimet korttikurssit täältä . Työt alkavat joustavasti syys-lokakuun aikana. Rakennustyömaalla työskennellään ma-pe klo. 7–15.30 ja palkkaus noudattaa Rakennusalan Työehtosopimusta, ollen kokemuksesi huomioiden 11,95€/h – 13,46 €/h + TES mukaiset lisät.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Katri, HR- koordinaattori p. 040 832 4363

Avainsanat: avoimet työpaikat, rakennusala, rakennusmies, rakennusapumies, Tampere, Pirkanmaa

WorkPower on alalla jo miltei kaksi vuosikymmentä vaikuttanut luotettava henkilöstöpalvelualan yritys. Joukkoomme kuuluu mm. aputyöntekijöitä, rakennussiivoojia, kirvesmiehiä sekä putki-, ilmastointi- ja sähköasentajia. Tampereen toimistollamme työskentelee välittävä ja ammattitaitoinen raksatiimi, joka on tukenasi kaikissa työsuhteeseesi liittyvissä asioissa.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:3
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: