WorkPower Rakennus Otava Oy

Rakennusalan sekatyöntekijä

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 06.09.2024, 9:45
  • Haku päättyy 14.10.2024, 0:00
  • 14.10.2024, 0:00

Rakennusalan sekatyöntekijä

Oletko rakennusalan moniosaaja, joka viihtyy vaihtelevien työtehtävien parissa?

Etsimme asiakkaallemme Tampereen seudulle rakennusalan sekatyöntekijää.

Työnkuva lyhyesti: Työtehtävät ovat monipuolisia rakennustyömaan tehtäviä; työnkuvaan voi kuulua esimerkiksi erilaiset pintojen hionnat, pienet ja vähän isommatkin piikkaukset ja suojaukset, sekä osaamisesi mukaan muut rakennustehtävät, mutta myös työmaan ylläpitotehtävät, eli tavaroiden kanto-, siivous- ja raivaustyöt. Työaika on arkisin 7–15.30 ja palkkaa maksamme oman kokemuksesi mukaan Rakennusalan TESiä noudattaen. Työt alkavat joustavalla aikataululla syys-lokakuun aikana, sopivan henkilön löydyttyä. Tulet työllistymään vuokratyösuhteeseen WorkPowerille, joten sovittujen töiden valmistuttua saat halutessasi mahdollisuuden siirtyä seuraavaan työkohteeseen.

Odotamme hakijoilta kokemusta rakennusalalta ja rakennustyömaalla työskentelystä, jotta suoriudut työmaan perustehtävistä jo itsenäisesti. Tähän tehtävään sopiikin tekijä, joka hyppää innokkaasti mukaan työmaan vaihteleviin työtehtäviin! Työllistyminen edellyttää voimassa olevaa, Työturvallisuuskorttikeskuksen myöntämää työturvallisuuskorttia .

Kerro meille jo hakemuksessa omasta osaamisestasi!

Tarvittaessa lisätietoja saat soittamalla: Ira p. 040 6766 383

Tarjoamme sinulle alalla jo 20 vuoden ajan toimineen luotettavan ja kotimaisen yrityksen tuen koko työsuhteesi ajalle. Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet, lisäksi työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja ammattitaitoinen HR-tiimi.

avainsanat: avoimet työpaikat, sekari, rakennustyöntekijä, sekatyöntekijä, Tampere, Pirkanmaa

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: