WorkPower Rakennus Otava Oy

Monitaitoinen rakennustyöntekijä

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 11.09.2024, 10:27
  • Haku päättyy 30.09.2024, 0:00
  • 30.09.2024, 0:00

Monitaitoinen rakennustyöntekijä

Etsimme monitaitoista rakennustyöntekijää Tampereelle!

Etsimme asiakkaamme kohteelle monipuolista tekijää työmaan runkovaiheeseen, lisäksi työmaan edetessä voi työnkuvaasi kuulua myös muita tehtäviä. Kyseisellä kohteella töitä on alustavan aikataulun mukaan kuukauden päivät, mutta hommien sujuessa mallikkaasti, on pidempikin jatko mahdollista.

Töiden valmistuttua halutessasi sinulla on mahdollisuus siirtyä myös toisen asiakasyrityksen työmaalle – tehtävät määräytyvätkin aina kyseisen kohteen tilanteen ja tarpeen mukaan, joten kerrothan meille siis jo hakemuksessa osaamisestasi! Töiden sijainti voi kuitenkin vaihdella Tampereen ja Pirkanmaan alueella, joten oman auton käyttömahdollisuus on plussaa. Palkkaus tapahtuu osaamisesi mukaan ollen 14,75€/h – 16,24€/h + TES mukaiset lisät. Muistathan, että työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva Työturvallisuuskorttikeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti .

Lisätietoja HR-koordinaattori Katri p. 040 832 4363

WorkPower tarjoaa työntekijöille laadukkaat työvaatteet koko työsuhteen ajaksi ja työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja välittävä WorkPowerin raksatiimi. Toimistollemme voi milloin vain tulla poikkeamaan ja kahviakin on aina tarjolla!

avainsanat: avoimet työpaikat, monitaitoinen rakennusmies, rakennustyöntekijä, Tampere, Pirkanmaa

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: