WorkPower Rakennus Otava Oy

Maalämmön huoltoasentaja

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 17.09.2024, 9:43
  • Haku päättyy 21.10.2024, 0:00
  • 21.10.2024, 0:00

Maalämmön huoltoasentaja

Etsimme huoltoasentajaa maalämpökohteisiin!

Onko sinulla kokemusta huoltotehtävistä ja oletko työskennellyt maalämpöasennusten tai omakotitalojen asennustöiden parissa aiemmin? Etsimme asiakkaallemme huoltoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen maalämpökohteisiin.

Työtehtäviisi sisältyvät maalämpöjärjestelmien huolto- ja asennustyöt eri kohteissa Tampereella ja sen lähiympäristössä. Vastaat siitä, että maalämpöjärjestelmät toimivat moitteettomasti niin pienemmissä kuin suuremmissakin projekteissa, mutta työn painopiste on erityisesti huoltotehtävissä. Työskentelet pääasiassa arkisin, ja työpäiväsi alkavat klo 7.

Edellytämme, että sinulla on alalle sopiva koulutus (esim. LVI-, sähkö- tai automaatioala) sekä aiempaa kokemusta maalämpöjärjestelmien huolloista. Eduksi katsotaan kokemus putkiasennuksista tai omakotitalojen urakoinnista. Etsimämme osaaja on oma-aloitteinen ja huolellinen. Lisäksi sujuva suomenkielentaito ja B-ajokortti on välttämätön.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä LVI-alan yrityksessä, jossa on rento ja ammattitaitoinen 4-6 hengen työporukka, joka keskittyy maalämpöihin. Perehdytyksesi hoidetaan käytännönläheisesti. Työhön kuuluu yrityksen tarjoama auto ja tarvittavat työkalut. Peruspalkkasi määräytyy talotekniikan työehtosopimuksen ja työkokemuksesi mukaan, joten mainitsethan palkkatoiveesi jo hakemuksen yhteydessä.

Lähetä hakemuksesi heti! Haastattelussa pääsemme keskustelemaan lisää työnkuvasta ja mahdollisesta aloituksesta. Toivottu aloitus on syyskuussa / sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot: Ira Martin p. 040 6766 383.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: