WorkPower Rakennus Otava Oy

Kuorma-autonkuljettaja maanrakennustyömaalle

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 13.09.2024, 15:55
  • Haku päättyy 01.10.2024, 0:00
  • 01.10.2024, 0:00

Kuorma-autonkuljettaja maanrakennustyömaalle

Haussa C-kortillinen kuljettaja maanrakennusalalle!

Etsimme nyt kuorma-autonkuljettajaa asiakkaamme kohteille Tampereen ja Pirkanmaan alueen työmaille. Työnkuvaasi kuuluu kuljettajan tehtävien lisäksi kaivinkoneen avustavat työtehtävät, kuten rakennustyömaiden pohja- ja perustustöitä, maankaivuuta lapiolla, putkiasennukset, sekä muut lapiointi- ja kaivuutyöt. Lisäksi eduksesi on myös laserin käyttökokemus. Odotamme tekijältä reipasta työotetta, sekä aikaisempaa kokemusta edellä mainituista tehtävistä. Työmaiden sijaintien vuoksi eduksesi on myös oman auton käyttömahdollisuus.

Tehtävään soveltuvalla kuljettajalla löytyy asennetta siis muuhunkin, kuin ratissa istumiseen, sillä ajohommien lisäksi kuljettaja osallistuu myös fyysiseen työhön. Työ vaatii kuorma-autokorttia, sekä voimassa olevaa Työturvallisuuskeskuksen myöntämää työturvallisuuskorttia . Palkanmaksussa noudatetaan alan TESiä ja työn aloitus hyvinkin pikaisella aloituksella syyskuun 2024 aikana. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin aikaa.

Kerrothan meille jo hakemuksessasi aikaisemmasta osaamisestasi! Haastattelut aloitamme heti hakuaikana ja paikka täytetään sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Katri p. 040 832 4363.

Avainsanat: rakennusala, asfaltti, infra, kuorma-autonkuljettaja, ammattipätevyys, Pirkanmaa

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: