WorkPower Rakennus Otava Oy

Autollinen rakennusaputyöntekijä

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 06.09.2024, 9:53
  • Haku päättyy 07.10.2024, 0:00
  • 07.10.2024, 0:00

Autollinen rakennusaputyöntekijä

Etsimme asiakkaallemme motivoituneita ja innokkaan asenteen omaavia rakennusaputyöntekijöitä Tampereen ja Pirkanmaan alueella sijaitseville työmaille. Työnkuvaan kuuluu vaihtelevia rakennusaputyöntekijän tehtäviä oman osaamisesi mukaan – tyypillisiä työtehtäviä on esimerkiksi erilaiset kanto – ja raivaushommat ja monipuoliset työmaan yleiset ylläpitotehtävät.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Etsimällämme henkilöllä on intoa ja halua työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä – ja mikä parasta, tämän homman opit tekemällä! Etsimme henkilöitä, joilla on omatoiminen ja motivoitunut työote sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Voimassa oleva Työturvallisuuskeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti on kuitenkin edellytys työllistymiselle. Lisäksi tässä tehtävässä odotamme oman auton käyttömahdollisuutta työmaiden vaituvien sijaintien takia.

Tarjoamme sinulle:
Pääset työskentelemään monipuolisten työtehtävien parissa ja kerryttämään kokemusta rakennusalalta. Palkkaus kokemuksesi huomioon ottaen 11,95€/h – 13,46€/h + TES mukaiset lisät. Lisäksi tarjoamme laadukkaat työvaatteet ja saat myös iloisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle.

Laita hakemusta pian tulemaan, sillä käymme hakemuksia jo hakuaikana läpi!

Ira Martin p. 0406766383

avainsanat: avoimet työpaikat, rakennusaputyöntekijä, rakennusyöntekijä, raksa, työpaikka, Tampere, Pirkanmaa

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: