WorkPower Oy

HR Trainee raksatiimiin, WorkPower Oy

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 04.10.2024, 14:13
  • Haku päättyy 28.10.2024, 0:00
  • 28.10.2024, 0:00

HR Trainee raksatiimiin, WorkPower Oy

Oletko opintoihin kuuluvaa harjoittelua vailla oleva innokas ja motivoitunut henkilö, joka haluaisi päästä tutustumaan rekrytointien maailmaan pintaa syvemmältä? Nyt siihen olisi tilaisuus.

Tampereen toimistomme raksatiimin Anne, Matti, Katja, Jasmi, Ira ja Katri etsivät työkaverikseen alasta innostunutta HR Traineeta. Raksatiimimme työllistää päivittäin yli 100 rakennusalan työntekijää ympäri Pirkanmaata asiakasyritystemme työmaille. Tulet työssäsi huolehtimaan työnhakijoiden lisäksi vuokratyöntekijöistämme koko työsuhteen elinkaaren ajan.

HR Traineen työnkuva sisältää mm.:

-Työpaikkailmoitusten avaaminen ja ylläpito.

-Työnhakijoiden kontaktointi.

-Ehdokkaiden haastattelu sekä esittelyiden tekeminen.

-Sopivien henkiköiden valinta ja perehdyttäminen.

-Työtodistusten ja työsopimusten tekeminen.

-Työntekijöiden yhteyshenkilönä toimiminen: yhteydenpito sekä yleisten asioiden hoitaminen.

-Työntekijöiden palveleminen toimistolla päivittäisissä asioissa, kuten työvarusteiden antaminen ja kuulumisten vaihtaminen.

Etsimme innokasta, reipasta ja ihmislähtöistä persoonaa, joka jaksaa innostua päivästä toiseen ja kohtaa uudet haasteet positiivisella asenteella. Haluamme, että uusi tiimikaverimme on aidosti kiinnostunut ihmisistä ja haluaa kehittyä jatkuvasti työssään.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta alalta, sillä etsimme porukkaan sopivaa alasta motivoitunutta henkilöä. Eduksesi katsotaan hyvät asiakaspalvelutaidot, pitkäjänteisyys sekä hyvä organisointikyky. Tärkein työkalusi tulee olemaan puhelin ja kohtaatkin paljon erilaisia ihmisiä sekä kasvotusten että videoyhteyksien avulla, joten tehtävässä menestymistä auttaa hyvä tilannetaju ja kyky kohdata ihminen ihmisenä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset osaksi hyvän tekemisen meiningin omaavaa ja yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Meillä harjoittelijat eivät keitä kahvia vaan pääsevät tekemään töitä siinä missä muutkin. Työsi on ajoittain hektistä, joten toivomme sinulta joustavuutta – näin ollen joustoa löytyy myös meidän puolelta.

Maksamme harjoittelutukea 500€/kk. Tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi korkeakouluopiskelijalle, jolla on opintoihin kuuluva 3-5 kuukauden harjoittelu suorittamatta.

Harjoittelun aloitusaika on sovittavissa vuoden 2025 alkupuolelle, mutta toivomme aloituksen sijoittuvan tammi-maaliskuulle 2025. Aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan ehdokkaan löydyttyä. Jätäthän ystävällisesti hakemuksen verkkosivujemme hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa HR-konsultti Katja Kälviäinen p. 044 747 5295.

Soittoajat:

ma 7.10. klo 13-14

to 10.10. klo 9-10

ma 21.10. klo 10-11

Avainsanat: HR, HR Trainee, työharjoittelu, henkilöstöpalveluala, Tampere

Työsuhde:Yrittäjyys
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Muu
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,