Worker Varsinais-Suomi Oy

Varastotyöntekijä sisäiseen logistiikkaan

  • Sijainti Laitila
  • Julkaistu 17.10.2024, 13:22
  • Haku päättyy 27.10.2024, 23:59
  • 27.10.2024, 23:59

Varastotyöntekijä sisäiseen logistiikkaan

Etsimme asiakkaallemme Logistiikkatyöntekijää Laitilaan.

Työssäsi hoidat tuotantolaitoksen sisäistä logistiikkaa, keräilyä ja toimit satunnaisesti myös lähettämössä apuna. Hakijalta odotetaan sujuvaa suomenkielen suullista- ja kirjallista osaamista, sillä keräilylistat ovat suomenkielisiä. Lisäksi olisi toivottavaa, että omaisit hyvät ATK- taidot, jotta järjestelmien käyttö olisi sujuvaa ja tehokasta. Turkin ajotaito katsotaan myös eduksi.

Työ on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, suoritamme haastatteluja jo hakuaikana.

HAE TÄTÄ TYÖTÄ!

Lähetä hakemuksesi klikkaamalla hakupainiketta. Jätäthän hakemuksesi pian, sillä hakijoita haastatellaan jo hakuaikana! Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit.

MIKSI TÖIHIN WORKERILLE?

Worker on kotimainen henkilöstöpalvelualan konkari, joka yhdistää työnhakijat ja työpaikat tehokkaasti. Workerin kautta löydät työ- ja koulutusmahdollisuuksia nopeasti ja vaivattomasti. Me etsimme jatkuvasti uusia osaajia ympäri Suomea!

Reiluus on meille sääntö, ei poikkeus. Arvostamme aidosti työntekijöitämme ja maksamme TESin mukaista tai sitä parempaa palkkaa, joka tulee aina ajallaan. Toimitamme laadukkaat työvarusteet, tarjoamme etuja työntekijöillemme ja tuemme kaikissa työelämän ja elämän kiemuroissa.

Aiomme tulevaisuudessakin olla luotettava työnantaja yli tuhannelle työntekijällemme ja toimimme rekrytoijana ja työsuhteessa työnantajana aina arvojemme mukaan – joustavasti, luotettavasti ja oikeudenmukaisesti.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: