Worker Pohjanmaa Oy

Palvelumyyjä

  • Sijainti Vaasa
  • Julkaistu 06.09.2024, 9:14
  • Haku päättyy 20.09.2024, 14:00
  • 20.09.2024, 14:00

Palvelumyyjä

Etsimme asiakkaallemme palvelumyyjää Vaasaan.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta aiempaa työkokemusta ja/tai koulutusta asiakaspalvelun- sekä ruuanvalmistuksen/ravintola-alan parista, sekä riittävän hyvää suomen / ruotsin kielen taitoa.

Lisäksi toivomme että sinulta löytyy aurinkoista asennetta, palveluhenkisyyttä sekä kykyä työskennellä positiivisella fiiliksellä kiireenkin keskellä!

Tehtävässä edellytetään hygieniapassia.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

HAE TÄTÄ TYÖTÄ!

Lähetä hakemuksesi klikkaamalla hakupainiketta. Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä hakemuksesi pian! Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit.

MIKSI TÖIHIN WORKERILLE?

Worker on kotimainen henkilöstöpalvelualan konkari, joka yhdistää työnhakijat ja työpaikat tehokkaasti. Workerin kautta löydät työ- ja koulutusmahdollisuuksia nopeasti ja vaivattomasti. Me etsimme jatkuvasti uusia osaajia ympäri Suomea!

Reiluus on meille sääntö, ei poikkeus. Arvostamme aidosti työntekijöitämme ja maksamme TESin mukaista tai sitä parempaa palkkaa, joka tulee aina ajallaan. Toimitamme laadukkaat työvarusteet, tarjoamme etuja työntekijöillemme ja tuemme kaikissa työelämän ja elämän kiemuroissa.

Aiomme tulevaisuudessakin olla luotettava työnantaja yli tuhannelle työntekijällemme ja toimimme rekrytoijana ja työsuhteessa työnantajana aina arvojemme mukaan – joustavasti, luotettavasti ja oikeudenmukaisesti.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: