Worker Lappi Oy

Yhteyspäällikkö

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 19.09.2024, 13:03
  • Haku päättyy 12.10.2024, 0:00
  • 12.10.2024, 0:00

Yhteyspäällikkö

Haluatko olla osana nopeasti kasvavan yrityksen menestystarinaa? Oletko myynnin tai henkilöstöpalvelualan ammattilainen vailla uusia haasteita? Tämä rooli voi olla juuri sinulle!
Etsimme YHTEYSPÄÄLLIKKÖÄ tukemaan kasvuamme Rovaniemen toimipisteellemme kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Yhteyspäällikkönä huolehdit ja tarjoat apua yritysten erilaisiin henkilöstötötarpeisiin Workerin laajan palveluvalikoiman avulla, joihin kuuluu mm. henkilöstövuokraus, suorarekrytoinnit ja suorahaku sekä työturvallisuuspalvelut.
Meillä Workerilla pääset toimimaan vastuullisessa ja vapaassa työympäristössä, jossa työpanostasi arvostetaan. Worker toimii useilla eri toimialoilla, mutta asiakkainasi toimivat pääosin teollisuuden, rakennusalan sekä matkailu- ja ravintola-alan asiakasyritykset. Vastaat Rovaniemen alueen uusasiakashankinnasta ja nykyisistä asiakasyrityksistämme sekä huolehdit toimintamme kannattavasta kasvusta henkilöstöpalvelualan haastavassa markkinassa. Työnkuvaan kuuluu myös rekrytointiprosessin läpivientiä ja työntekijöiden työsuhdeasioiden hoitoa. Itsenäisestä ja vastuullisesta roolistasi huolimatta puhallat aina tiimisi kanssa yhteen hiileen. Olet aidosti kiinnostunut luomaan asiakkaillemme soveltuvimmat ratkaisut ja varmistat omalla toiminnallasi, että asiakassuhteet säilyvät luottamuksellisina ja pitkäkestoisina.
Suoriutuaksesi tehtävässä olet tavoitteellinen, ratkaisukeskeinen ja helposti lähestyttävä persoona. Arvostamme jo olemassa olevia verkostojasi, mutta olet myös taitava luomaan uusia kontakteja ja hyödyntämään verkostoitumismahdollisuuksia esimerkiksi messuilla ja erilaisissa tapahtumissa. Nautit onnistumisista, jotka ruokkivat motivaatiotasi aina parempiin suorituksiin. Arvostat työssäsi tiimisi asiantuntijuutta ja osaat hyödyntää muiden näkemyksiä omassa työssäsi. Olet aidosti kiinnostunut luomaan asiakkaillemme soveltuvimmat palveluratkaisut ja varmistat omalla toiminnallasi, että asiakassuhteet säilyvät luottamuksellisina ja pitkäkestoisina. Toivomme, että B2B- myynti on sinulle jo tuttua vaikkakaan emme edellytä aikaisempaa myyntitaustaa henkilöstöpalvelualalta. Tärkeintä on, että yritysasiakasyhteistyö sekä uusasiakashankinta on sinulle mieluisaa ja motivoivaa.
Tarjoamme sinulle:
* Motivoivan, kokemustasi vastaavan kuukausipalkan
* Innostavan bonusjärjestelmän ja provisiojärjestelmän palkkasi lisäksi
* Lounasedun palkkasi päälle ja muita hyvinvointiasi lisääviä etuja, kuten työaikaliikunnan käytön
* Ammattilaisista koostuvan ja yhdessä viihtyvän työporukan
* Mahdollisuuden osallistua toimintamme jatkuvaan kehittämiseen
* Työtiimin yhteisiä reissuja ja tapahtumia
* Lisäkoulutusmahdollisuuksia tarpeidesi ja toiveidesi mukaan
* Ergonomiset työvälineet
* Vaihtelevan ja mielenkiintoisen työnkuvan
Odotamme sinulta:
* Taitoa hyödyntää verkostoja ja luoda uusia kontakteja
* Hyvää tilannetajua ja rohkeutta ihmisten kanssa toimimiseen
* Helposti lähestyttävää ja ratkaisukeskeistä persoonaa
* Erinomaisia kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja suomeksi
* Aiempaa kokemusta henkilöstöpalvelualasta tai vankkaa kokemusta b2b-myynnistä

Tervetuloa osaksi kasvutarinaamme! Työn aloitusajankohta on sovittavissa oman tilanteesi mukaan, mutta toivomme saavamme uuden ammattilaisen Workerin riveihin loppuvuoden 2024 aikana. Voit jättää hakemuksesi hakupainikkeen kautta 11.10.2024 mennessä. Liitäthän mukaan CV:si ja halutessasi vapaamuotoisen hakemuskirjeen. Palkkaus tehtävään on neuvoteltavissa, joten lisääthän hakemukseen palkkatoiveesi.
Lisätietoja tehtävästä: Aluepäällikkö Arto Hakala arkisin klo. 9-15 numerosta 050 320 2234. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse arto.hakala@worker.fi.
Worker on Suomen nopeimmin kasvava henkilöstöpalvelualan yritys ja sen palveluihin kuuluvat henkilöstövuokraus, suorarekrytoinnit, henkilöarvioinnit, työturvallisuus- ja koulutuspalvelut sekä johdon ja henkilöstön kehittämispalvelut. Worker on yrittäjäketju ja täysin kotimaisessa omistuksessa. Workerille on myönnetty Avainlippu-merkki, joka on merkki suomalaisesta työstä ja yrityksen kotimaisuudesta. Workerin toimipisteitä on kaikkiaan 18 ympäri Suomen. Workerilla on töissä yli 70 toimihenkilöä, jotka tekevät töitä ratkaistakseen tulevaisuuden rekrytointihaasteet ja tarjotakseen alan parhaan asiakaskokemuksen asiakkailleen. Worker toimii aina arvojensa mukaan – joustavasti, luotettavasti ja oikeudenmukaisesti.
Hakusana: worker-rekry

Työsuhde:Yrittäjyys
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,