Worker Lappi Oy

Matkaoppaita, Kemin Matkailu Oy

  • Sijainti Kemi
  • Julkaistu 19.09.2024, 9:11
  • Haku päättyy 08.10.2024, 14:00
  • 08.10.2024, 14:00

Matkaoppaita, Kemin Matkailu Oy

Etsimme asiakkaallemme Kemin Matkailu Oy:lle MATKAILUOPPAITA Jäänmurtaja Sampolle tulevaan sesonkiin.

Kemin Matkailu Oy myy, markkinoi ja operoi Lapin pitkäaikaisia matkailuelämyksiä. Sampon jäänmurtajaristeilyt tuovat matkailijoita Kemiin joka talvi eri puolilta maailmaa. LumiLinna-alueen monipuoliset palvelut ovat tarjolla läpi vuoden lasihuviloista ravintolapalveluihin, ja lumen ja jään elämystilasta Talvipuistoon.

Jäänmurtaja Sampo on maailman ainoa A1 Super-luokan matkustajajäänmurtaja. Sampo on risteillyt halki jäisten meriväylien jo vuodesta 1961 lähtien ja matkustajat kyydissään jo vuodesta 1988.

Etsimme nyt Kemin Matkailu Oy:n ammattitaitoiseen rivistöön matkaoppaita luomaan asiakkaille ainutlaatuisen elämyksen Jäänmurtaja Sampolla!

Kyseessä on ainutkertainen tilaisuus päästä merille työskentelemään, joten hae nyt! Valinta tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Valinta tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

TYÖSSÄ VAADITAAN:

* Odotamme hakijalta oma-aloitteista, positiivista sekä reipasta asennetta ja otetta työhön.
* Vuorotyö sopii elämääsi ja ymmärrät, että matkailu on alati muuntautuva toimiala ja vaatii joustavuutta.
* Olet innostunut tiimityöntekijä ja toimit asiakaslähtöisesti.

Aiempi työkokemus työstä katsotaan eduksi.

TARJOAMME SINULLE:

* Arvokasta kokemusta matkailu-alan tehtävistä
* Mahdollisuuden työskennellä monipuolisesti eri kohteissa ja työskennellä oman aikataulun mukaisesti
* TESin mukaisen tai sitä paremman palkan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan
* Oman Workerin yhteyshenkilön, joka tukee kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa

HAE TÄTÄ TYÖTÄ!

Lähetä hakemuksesi klikkaamalla hakupainiketta. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pian! Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit. Lisää tietoa tästä työstä ja muista Lapin alueen työmahdollisuuksista Sannalta 050 370 5678 / sanna.mustajarvi@worker.fi

MIKSI TÖIHIN WORKERILLE?

Worker on kotimainen henkilöstöpalvelualan konkari, joka yhdistää työnhakijat ja työpaikat tehokkaasti. Workerin kautta löydät työ- ja koulutusmahdollisuuksia nopeasti ja vaivattomasti. Me etsimme jatkuvasti uusia osaajia ympäri Suomea!

Reiluus on meille sääntö, ei poikkeus. Arvostamme aidosti työntekijöitämme ja maksamme TESin mukaista tai sitä parempaa palkkaa, joka tulee aina ajallaan. Toimitamme laadukkaat työvarusteet, tarjoamme etuja työntekijöillemme ja tuemme kaikissa työelämän kiemuroissa.

Aiomme tulevaisuudessakin olla luotettava työnantaja yli tuhannelle työntekijällemme ja toimimme rekrytoijana ja työsuhteessa työnantajana aina arvojemme mukaan – joustavasti, luotettavasti ja oikeudenmukaisesti.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:6
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: