Worker Lappi Oy

Lähihoitaja kotihoitoon

  • Sijainti Kemi
  • Julkaistu 19.09.2024, 9:40
  • Haku päättyy 03.10.2024, 14:00
  • 03.10.2024, 14:00

Lähihoitaja kotihoitoon

Etsitkö lähihoitajan työtä, josta saat reilun korvauksen? Oletko työskennellyt lähihoitajana aiemmin tai valmistunut vasta alalle? Tervetuloa meille töihin!

Etsimme lähihoitajia Meri-Lappin alueelle keikkaluontoiseen, monipuoliseen työhön kotihoidon pariin. Työ on 2-vuorotyötä. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, sillä töitä tekijöille riittää!

Odotamme sinulta:

* sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkintoa (lähihoitaja tai perushoitaja)
* nimikesuojatun terveydenhuollon ammattihenkilön rekisteröintiä Valvirassa
* voimassa olevia lääkelupia
* tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa

Eduksesi katsomme aiemman kokemuksen hoitotyöstä tai ikäihmisten parissa työskentelystä, mutta voit olla myös lähihoitajan ammattiin vasta valmistunut. Tässä on loistava tilaisuus päästä kerryttämään arvokasta työkokemusta! Arvostamme aktiivista työskentelyotetta ja joustavuutta. Oma auto katsotaan eduksi ja sen käytöstä maksetaan kilometrikorvaukset.

Tarjoamme sinulle:

* töitä juuri sen verran kuin haluat tehdä yksittäisistä keikoista suurempiin tuntimääriin
* huomattavasti lähihoitajan keskimääräistä palkkaa paremman palkan
* luotettavan työnantajan tuen koko työsuhteen ajan

Haastattelemme hakijoita koko hakuajan ajan ja paikkoja täytetään sitä mukaan, kun sopivia henkilöitä löytyy. Täytä siis hakemus pian hakupainikkeen kautta!

Voit kysyä lisätietoja työstä jani.kalasniemi@worker.fi / 050 323 1142 tai petri.kallinen@worker.fi / 050 5490 628

MIKSI TÖIHIN WORKERILLE?

Worker on kotimainen henkilöstöpalvelualan konkari, joka yhdistää työnhakijat ja työpaikat tehokkaasti. Workerin kautta löydät työ- ja koulutusmahdollisuuksia nopeasti ja vaivattomasti. Me etsimme jatkuvasti uusia osaajia ympäri Suomea!

Reiluus on meille sääntö, ei poikkeus. Arvostamme aidosti työntekijöitämme ja maksamme TESin mukaista tai sitä parempaa palkkaa, joka tulee aina ajallaan. Toimitamme laadukkaat työvarusteet, tarjoamme etuja työntekijöillemme ja tuemme kaikissa työelämän kiemuroissa.

Aiomme tulevaisuudessakin olla luotettava työnantaja yli tuhannelle työntekijällemme ja toimimme rekrytoijana ja työsuhteessa työnantajana aina arvojemme mukaan – joustavasti, luotettavasti ja oikeudenmukaisesti.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:10
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: