Worker Lappi Oy

Kokki talvisesonkiin, Ranua Resort

  • Sijainti Ranua
  • Julkaistu 13.09.2024, 15:08
  • Haku päättyy 01.10.2024, 14:00
  • 01.10.2024, 14:00

Kokki talvisesonkiin, Ranua Resort

Ranua Resort on arktinen luontoelämyskeskus, joka on rakentunut eläinpuiston ympärille, hullusta ideasta, tinkimättömällä työllä. Eläinpuisto, majoitus- ja ravintolapalvelut sekä runsaat aktiviteetit saattelevat vierailijat unohtumattomien ja aitojen elämysten äärelle ympäri vuoden.

”Palvelemme asiakkaamme, kuten huolehdimme luonnostamme ja eläimistämme: täydellä sydämellä. Samalla rakkaudella vaalimme työilmapiiriämme, jossa vallitsee hyvä henki ja keskinäinen kunnioitus, arvostus ja luottamus.”

Vieraat Suomesta ja ulkomailta saapuvat Ranualle löytääkseen rauhaa, hiljaisuutta sekä yhteyden luontoon. Sinäkin voit löytää ne. Kun revontulet loistavat pakkasyössä tai kesän yötön yö valaisee tyyntä järvimaisemaa, tunnet olevasi kaukana kaikesta mutta silti niin lähellä olennaista kuin vain päästä voi.

Ranua Resortin iloinen ja ammattitaitoinen joukko etsii tulevalle talvikaudelle kaltaisiaan pitämään huolta ravintola-asiakkaista. Tehtäviä on tarjolla kokeille ja tarjoilijoille.

Toivomme sinulta:

* Ravintola-alan tuntemusta – aiempi työkokemus ja koulutus auttavat tehtävässä
* Kassajärjestelmän käyttökokemusta
* Aiempi työkokemus sesonkityöstä on eduksi
* Hyvää kielitaitoa, koska ravintolavieraita saapuu ympäri maailman. Ainakin englannin kieli tulisi taittua, muusta kielitaidosta on hyötyä
* Erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, jotta onnistut työssäsi myös kiireen keskellä yhdessä tiimikavereidesi kanssa
* Hygieniapassi vaaditaan, anniskelupassi on eduksi

Tarjoamme sinulle:

* Määräaikaisen työsuhteen talvikaudeksi, työ alkaa marraskuussa
* Osaamiseen ja kokemukseen perustuvan palkkauksen
* Mahdollisuuksia löytää luontoelämysten äärelle myös työn ulkopuolella, sillä työntekijänä saat alennusta majoituksesta ja lukuisista palveluista. Eläinpuistossa voit vierailla veloituksetta vaikka joka päivä
* Monipuolisen, kansainvälisen ja lämminhenkisen työpaikan
* Avustamme sinua majoituksen etsinnässä
* Oman Workerin yhteyshenkilön, joka tukee kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa

Pärjäät erinomaisesti työssäsi, mikäli olet luonteeltasi joustava, asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen tiimityöntekijä!

HAE TÄTÄ TYÖTÄ!

Lähetä hakemuksesi klikkaamalla hakupainiketta. Sesonkityöntekijöiden rekrytointi on jo käynnissä ja vahvistamme talven työntekijät heti sopivien löydyttyä, joten hae heti! Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit. Lisää tietoa tästä työstä ja muista Lapin alueen työmahdollisuuksista saat Hannalta 050 338 8543 / hanna.pieska@worker.fi.

MIKSI TÖIHIN WORKERILLE?

Worker on kotimainen henkilöstöpalvelualan konkari, joka yhdistää työnhakijat ja työpaikat tehokkaasti. Workerin kautta löydät työ- ja koulutusmahdollisuuksia nopeasti ja vaivattomasti. Me etsimme jatkuvasti uusia osaajia ympäri Suomea!

Reiluus on meille sääntö, ei poikkeus. Arvostamme aidosti työntekijöitämme ja maksamme TESin mukaista tai sitä parempaa palkkaa, joka tulee aina ajallaan. Toimitamme laadukkaat työvarusteet, tarjoamme etuja työntekijöillemme ja tuemme kaikissa työelämän ja elämän kiemuroissa.

Aiomme tulevaisuudessakin olla luotettava työnantaja yli tuhannelle työntekijällemme ja toimimme rekrytoijana ja työsuhteessa työnantajana aina arvojemme mukaan – joustavasti, luotettavasti ja oikeudenmukaisesti.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 11.11.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:4
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: