Worker Itä-Suomi Oy

Suuntaporaaja, reissutyö

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 05.09.2024, 15:31
  • Haku päättyy 19.09.2024, 14:00
  • 19.09.2024, 14:00

Suuntaporaaja, reissutyö

Etsimme asiakasyrityksellemme SUUNTAPORAAJAA vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Toimimme haussa asiakkaamme rekrytointikumppanina. Työsopimus solmitaan suoraan asiakkaamme kanssa. Asiakasyrityksemme on osa valtakunnallista verkosto- ja infrapalvelualan konsernia.

Työ koostuu suuntaporaamalla tehtävistä alitusporaustöistä sekä suuntaporaukseen liittyvistä oheistöistä. Etsimämme henkilö on ammattitaitoinen ja hänelle on jo kertynyt kokemusta alitusporauksista.

Työskentelyalueena on koko Suomi. Alkuun työt painottuvat Keski- ja Etelä-Suomen alueelle sekä yksittäisiin kohteisiin pohjoisemmassa Suomessa. Työrytmi on sovittavissa ja työnantaja järjestää majoituksen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian heti, kun sopiva henkilö on löytynyt.

TYÖSSÄ VAADITAAN:

* Aikaisempaa kokemusta alitusporauksista
* CE-korttia ja ammattipätevyyttä
* Reissuvalmiutta
* Hyvää fyysistä kuntoa
* Omatoimista asennetta tarttua työtehtäviin itsenäisesti
* Sujuvaa suomen kielen taitoa

TARJOAMME SINULLE:

* Osaamiseesi ja aikasempaan kokemukseesi pohjautuvan reilun palkkauksen
* Vakituisen, kokoaikaisen ja ympärivuotisen työsuhteen
* Monipuolisen ja itsenäisen työn, jossa pääset itse vaikuttamaan työhösi
* Suuren organisaation tuen työhösi

HAE TÄTÄ TYÖTÄ!

Lähetä hakemuksesi klikkaamalla hakupainiketta. Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä hakemuksesi pian! Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit. Lisää tietoa tästä työstä ja muista työmahdollisuuksista saat arkisin klo 9-15 Jouni Korhoselta 050 371 7068 tai sähköpostilla jouni.korhonen@worker.fi

MIKSI TÖIHIN WORKERILLE?

Worker on kotimainen henkilöstöpalvelualan konkari, joka yhdistää työnhakijat ja työpaikat tehokkaasti. Workerin kautta löydät työ- ja koulutusmahdollisuuksia nopeasti ja vaivattomasti. Me etsimme jatkuvasti uusia osaajia ympäri Suomea!

Reiluus on meille sääntö, ei poikkeus. Arvostamme aidosti työntekijöitämme ja maksamme TESin mukaista tai sitä parempaa palkkaa, joka tulee aina ajallaan. Toimitamme laadukkaat työvarusteet, tarjoamme etuja työntekijöillemme ja tuemme kaikissa työelämän ja elämän kiemuroissa.

Aiomme tulevaisuudessakin olla luotettava työnantaja yli tuhannelle työntekijällemme ja toimimme rekrytoijana ja työsuhteessa työnantajana aina arvojemme mukaan – joustavasti, luotettavasti ja oikeudenmukaisesti.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: