Worker Akatemia Oy

Työmaapäällikkö, Rautatieto Oy

  • Sijainti Ahvenanmaa, Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi
  • Julkaistu 05.09.2024, 12:07
  • Haku päättyy 23.09.2024, 0:00
  • 23.09.2024, 0:00

Työmaapäällikkö, Rautatieto Oy

Vuonna 2011 perustettu Rautatieto Oy tuottaa rautateiden turva- ja sähköratalaitteisiin erikoistuneita urakointi-, suunnittelu- ja käyttöönottopalveluita sekä tietoliikenneverkkojen suunnittelua ja rakentamista. Osaamisemme kattaa lähes kaikki Suomen rautateillä käytössä olevat liikenteenohjausjärjestelmät ja valvontalaitteet. Työllistämme nykyään noin 50 ihmistä ja liikevaihtomme on 6,5 miljoonaa euroa. Päätoimipaikkamme sijaitsee Kempeleessä ja muut toimipaikat sijaitsevat Riihimäellä, Pihtiputaalla sekä Vantaalla. Kuulumme osaksi Sundström-konsernia.

Tule vahvistamaan Rautatiedon turvalaiteliiketoiminnan kasvua!

Haemme tiimiimme kokenutta TYÖMAAPÄÄLLIKKÖÄ kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde solmitaan suoraan Rautatieto Oy:n kanssa. Rautatiedon toimistot sijaitsevat Oulussa ja Riihimäellä, mutta työtä voit lähteä tekemään mistä päin Suomea tahansa.

TYÖMAAPÄÄLLIKKÖNÄ vastaat itsenäisesti tiimisi johtamisesta ratatyömaalla. Työtehtäväsi liittyvät rautateiden turvalaitteisiin ja niiden erilaisten sähköteknisten järjestelmien rakentamiseen sekä käyttöönottoon. Työmaapäällikkönä vastaat työmaiden johtamisesta, aikataulujen ja resurssien suunnittelusta, dokumentoinnista, operatiivisen työn toteutuksesta, työjohtajien työn ohjaamisesta ja tukemisesta sekä toiminnan jatkuvuuden ja laadun varmistamisesta. Työmaat ovat hyvinkin monipuolisia ja tehtävät vaihtelevat aina isoista urakoista pienempiin kokonaisuuksiin.

Suurin osa ajastasi kuluu työmaalla, mutta työ pitää sisällään myös toimistotyötä, kuten työn suunnittelua. Tarkemmat työtehtävät muodostetaan kokemuksesi ja oman kiinnostuksesi mukaan, sillä tärkeintä on, että viihdyt työssäsi ja pääset tekemään omaa osaamistasi vastaavaa työtä. Haluamme, että olet mukana Rautatiedon turvalaiteliiketoiminnan prosessien kehittämisessä.

Miksi töihin Rautatiedolle?

* Ihmiset ovat laadukkaan työmme perusta ja heidän hyvinvointinsa ja kehittymisensä on meille tärkeää. Tarjoamme ammattitaitoisen tiimin tuen ja rennon työilmapiirin.
* Haluamme tarjota työntekijöillemme ajan tasalla olevat koulutus- ja kehittämismahdollisuudet, jotta jokaisella on mahdollisuus kehittää itseään ammatillisesti.
* Tarjoamme henkilöstöetuina liikunta- ja kulttuuriedun sekä työsuhdepolkupyöräedun, lisäksi meillä on laajennettu työterveyshuolto.
* Palkka tarkentuu kokemuksen, osaamisen ja roolin vastuiden mukaan. Lisäksi sinulla on mahdollisuus vuosibonukseen, yrityksen tuloksesta riippuen.

Haemme henkilöä, jolla on:

* Usean vuoden kokemus vastaavista tehtävistä rautateiden turvalaiteliiketoiminnassa sekä vahva ymmärrys turvalaitetekniikasta.
* Eduksi katsotaan soveltuvan alan insinööri (AMK) tai diplomi-insinööri koulutus.
* Voimassa olevat rautatiealan turvalaite-, työ- ja turvallisuuspätevydet.
* Ymmärrystä projektin suunnitelma-aineistoihin.
* Hyvät vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot sekä kyky ohjata tiimiä tehokkaasti hyvää työilmapiiriä ylläpitäen. Tulet helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja arvostat työntekijöitä tasapuolisesti.
* Kyky omaksua uutta tietoa nopeasti sekä halu kehittää itseään.

Rautatieto tarjoaa sinulle osaajien paikan, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi asianmukaisilla ja laadukkailla työvälineillä. Meillä on asiantunteva, aidosti sitoutunut ja avoin työyhteisö, joka on saanut erinomaiset arvostelut työtyytyväisyyskyselyssä. Työn sujuvuutta parannetaan jatkuvalla laatujärjestelmän ja henkilöstön kehittämisellä. Hyvä perehdytys, urakehitysmahdollisuudet sekä vapaus ja vastuu omassa työssä kuuluvat toimintatapaamme.

Kiinnostuitko?

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta. Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja CV 22.9.2024 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Workerin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointiasiantuntija Annika Kotaniemi numerosta 050 355 3755 tai annika.kotaniemi@worker.fi.

Hakusana: worker-rekry

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: