Worker Akatemia Oy

Huolitsija/Operations Coordinator Helsinkiin

  • Sijainti Uusimaa
  • Julkaistu 09.09.2024, 14:28
  • Haku päättyy 29.09.2024, 23:59
  • 29.09.2024, 23:59

Huolitsija/Operations Coordinator Helsinkiin

Konttivuokraus Oy palvelee asiakkaitaan Suomessa ja maailmalla yli 30 vuoden kokemuksella. Kuusi toimistoamme Euroopassa sekä yli 80 varikkoa pitävät huolen paikallisesta tuntemuksesta. Palveluihin kuuluu konttien vuokraaminen, ostaminen ja erikoiskonttien rakentaminen sekä kuljetuspalvelut maalla, merellä ja raiteilla. Olemme perheyritys, jossa jokainen työntekijämme on osa perhettä ja jokaisesta pidetään huolta. Pitkä ja monipuolinen kokemus välittyy myös asiakkaillemme asiantuntevana palveluna, jota tehdään täydestä sydämestä.

Haemme asiakasyrityksellemme Konttivuokraus Oy:lle HUOLITSIJAA/OPERATIONS COORDINATOR Helsinkiin. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Haluaisitko toimia kasvavassa suomalaisessa perheyrityksessä, joka tarjoaa näköalapaikan vientiin ja teollisuuteen? Innostavatko työn hektisyys ja monipuolisuus sinua? Siinä tapauksessa voit olla oikea henkilö tähän tehtävään!

Työtehtävät sisältävät asiakkaiden kansainvälisten tuonti- ja vientiprojektien koordinoinnin, tullausten järjestelyn, dokumenttien hallinnan sekä laskutuksen. Vastaat raportoinnista asiakkaille ja ajojärjestelyistä. Lisäksi työtehtäviin kuuluu Intrastat-raportointi. Työkieli on osittain englanti. Tehtävä on luonteeltaan itsenäinen sisältäen hyvän perehdytyksen ja jatkuvan tuen. Palkkaus on neuvoteltavissa perustuen osaamiseesi. Sinulla on käytettävissä kulttuuri- ja liikuntaedut sekä mahdollisuus kouluttautumiseen.

Työssä menestyminen edellyttää:

* Erinomaista englannin kielen taitoa
* Vähintään 2 vuoden kokemusta logistiikasta
* Vähintään 2 vuoden kokemusta huolinnasta (viimeisen 4 vuoden aikana), mukaan lukien ymmärrys tullauksesta
* Järjestelmällistä ja tarkkaa työskentelytapaa

 Muutama sana Konttivuokraus Oy:sta ja alasta:

”Mietit ehkä, että millaista konttialalla on olla töissä ja miksi ihmeessä jollain konttialalla on nämä edellytykset? Tätä alaa ei opita koulussa eikä siihen ole juurikaan Suomessa koulutusta, joten lähes kaikki alalle tulijat ovat opetelleet asiat. Ja sitä asiaahan riittää. Kun konttimalleja on yli 80kpl ja sinun pitää tietää mikä ratkaisu sopii parhaiten jokaiseen käyttöön, niin sitä ei ihan viikossa opi.

Tämä ala on erittäin nopea ja tilanteet muuttuvat tunneittain. Tässä työtehtävässä päätökset tehdään nopealla aikataululla, joka vaatii nopeaa reagointikykyä. Kun sinulla soi puhelin 100 kertaa päivässä ja emailiin on tullut 50 sähköpostia, niin se vaatii paineensietokykyä hallita tätä sekä järjestelmällistä otetta työstä, jotta kaikki yksinkertaisesti on mahdollista hoitaa saman päivän aikana. Oma lisämauste on, että toiminta on erittäin kansainvälistä ja KV-toimistojen kanssa työskentely on viikoittaista.

Syy miksi kirjoitimme tämän suoran kuvauksen työstä on puhtaasti se, että haluamme kertoa totuuden työstä ilman korulauseita. Ala ei ole kaikille, mutta se imaisee mukanaan ja jos vielä 12kk jälkeen pidät siitä vielä, niin olet loppuelämän alan parissa. Meistä jokainen on käynyt tämän ”myllyn” läpi ja työkaveria autetaan kaikessa, joten me autamme, jos sinulta löytyy intoa. Työpäivät vaihtelevat joka päivä eikä yksikään päivä ole samanlainen. Olemme perheyritys ja meillä työsuhteet suunnitellaan pitkällä aikavälillä, joten jos homma rokkaa, niin kuulut perheeseemme pitkään.” - Jesse Mattson, Partner

Kiinnostuitko? Jätä meille vapaamuotoinen hakemus 29.9.2024 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Workerin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Heta Lappi numerosta 050 375 0387 tai heta.lappi@worker.fi.

Hakusana: worker-rekry

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,