Worker Akatemia Oy

Avainasiakaspäällikkö, SK-Lift Oy

  • Sijainti Pirkanmaa
  • Julkaistu 10.09.2024, 15:52
  • Haku päättyy 30.09.2024, 0:00
  • 30.09.2024, 0:00

Avainasiakaspäällikkö, SK-Lift Oy

Conlog Oy on Suomen johtava puolustus- ja turvallisuusalan erikoistuotteiden kehittäjä, suunnittelija, valmistaja ja modifioija, perustettu vuonna 1990 Ylikiimingissä. Conlog on keskittynyt erikoislaitesuojien ja -ajoneuvojen sekä mastollisten laitesuojien kehittämiseen ja valmistukseen – tiiviissä yhteistyössä puolustusvoimien eri aselajien kanssa. Erityisosaamistamme ovat erikoislujien metallirakenteiden teknologia, häiriösuojatut informaatio- ja sähköjärjestelmät, ballistinen suojaus, energiatehokkuus sekä kylmätekniikka. Yhtiö on tunnettu vahvasta osaamisestaan myös kansainvälisesti. Conlog Oy on ollut vuodesta 2018 alkaen osa ruotsalaista System Engineering Solutions 37 AB:ta.

Tule vahvistamaan kasvua ainutlaatuisessa yrityksessä!

Haemme Conlog Oy:n tytäryhtiölle SK Lift Oy:lle kokenutta AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan mastojärjestelmien myynnistä. Työsuhde on kokoaikainen, vakituinen ja solmitaan suoraan SK-Lift Oy:n kanssa. SK-Liftin tehdas on Pirkkalassa, mutta voit tehdä joustavasti töitä myös muulta Pirkanmaan alueelta käsin. SK-Lift Oy:lla on yli 30 vuoden kokemus mastojärjestelmien suunnittelusta ja valmistamisesta ja yritys on toiminut puolustusvälineteollisuudessa luotettuna toimittajana jo vuodesta 2008.

Avainasiakaspäällikkönä toimit osana Conlog Oy:n myyntitiimiä ja vastaat mastojärjestelmien B2B-myynnistä pääosin pohjoismaiden alueella, mutta myös muualla Euroopassa. Vahvistat yhteistyötä olemassa olevien asiakkaiden kanssa, mutta pyrit jatkuvasti kartoittamaan myös uusia mahdollisuuksia ja luomaan uusia asiakkuuksia. Etsimme tehtävään hyviä tuloksia aikaansaanutta myynnin kovatasoista osaajaa, joka omaa hyvät vuorovaikutustaidot. Odotamme, että olet itsenäinen, tehokas ja saavutat asetetut tavoitteet sekä nautit asiakkaiden kanssa työskentelystä. Avainasiakaspäällikkönä osallistut messuille ja näyttelyihin sekä seuraat tiiviisti markkinoita ja kartoitat asiakkaiden tarpeita. Tässä roolissa on kiinteä kuukausipalkka, joka muodostuu kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Haemme henkilöä, jolla on:

* Kokemusta ja vahvaa näyttöä menestyksekkäästä B2B myyntityöstä
* Kunnianhimoa, myyntihenkisyyttä sekä innokas ote työntekoon
* Hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi
* Vahva tekninen osaaminen ja ymmärrystä esim. isoista koneista tai laitteista teollisuuden parissa sekä aito kiinnostus tekniseen alaan
* Kokemusta sopimuksista ja niihin liittyvistä neuvotteluista
* Kokemusta CRM:stä tai muista myynnin työkaluista
* Hyvät neuvottelu-, yhteistyö- ja kommunikointitaidot
* Kyky tunnistaa asiakkaiden tarpeet sekä mahdollisuudet ja ehdottaa niihin myyntiä kasvattavia ratkaisuja
* Järjestelmällisyyttä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Tehtävä edellyttää nuhteetonta taustaa.

Yritys tarjoaa mahdollisuuden kehittyä voimakkaan kasvun vaiheessa olevassa ainutlaatuisessa yrityksessä puolustus- ja turvallisuusalan huipulla. Meiltä löytyy vahva halu kehittää osaamistamme jatkuvasti ja vastata asiakkaidemme odotuksiin parhaalla mahdollisella tavalla. Laajan kumppaniverkostomme avulla tarjoamme asiakkaillemme poikkeuksellisen monipuolisen tuote- ja palveluvalikoiman. Vankka projektinhallinta- ja prosessiosaamisemme varmistaa luotettavan ja oikea-aikaisen toimituksen.

Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme myös vahvasti panostaa työntekijöidemme koulutukseen ja mahdollisuuksiin kehittyä työurallaan. Tarjoamme työntekijöillemme laajan työterveyshuollon sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Työssä on myös osittainen etätyömahdollisuus.

Tutustu tästä tarkemmin yritykseen.

Kiinnostuitko?

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta. Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja CV 29.9.2024 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Workerin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointiasiantuntija Annika Kotaniemi numerosta 050 355 3755 tai annika.kotaniemi@worker.fi.

Hakusana: worker-rekry

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: