Wirestaff Oy

Vuorovastaava tarjoilija

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 16.07.2024, 9:00
  • Suljettu 28.07.2024, 23:59

Vuorovastaava tarjoilija

Etsitkö työtä, jossa pääset haastamaan itseäsi ja oppimaan uutta? Haluatko työskennellä nuorekkaassa ja viihtyisässä ravintolassa? Haemme nyt hyvän asenteen omaavaa vuorovastaavaa tarjoilijaa vakituiseen työsuhteeseen!

Etsimämme henkilö

Etsimme reipasta, iloista ja oma-aloitteista tarjoilijaa, joilla asiakaspalvelu on veressä. Etsimällämme tarjoilijalla olisi hyvä olla vähintään kahden vuoden verran aiempaa tarjoilijan työkokemusta, sujuva suomen kielen taito sekä positiivinen asenne työntekoon. Edellytämme työssä täysi-ikäsyyttä ja anniskelupassia.

Vuorovastaavana työskentelet päivittäisissä asiakaspalvelutehtävissä ja omalla esimerkilläsi johdat tiimiäsi työvuorojen aikana. Vastuualueisiisi kuuluvat myös ravintolan avaus- ja sulkutoimet sekä tilitykset.

Työ alkaa mahdollisimman pian. Tarjolla on 90-110h/3vk työtunnit. Palkkaus kokemuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Mahtavaa! Hakemukset toivomme tämän linkin kautta: https://wirestaff.likeit.fi/apply/28992210.

Lisätietoja

Sanni Vennola

sanni.vennola@wirestaff.fi

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.