Wirestaff Oy

Vuoromestari Pancho Villa Express Kotka

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 23.07.2024, 9:00
  • Suljettu 11.08.2024, 23:59

Vuoromestari Pancho Villa Express Kotka

Etsimme nyt hyvän asenteen omaavaa, vastuuta pelkäämätöntä VUOROMESTARIA kauppakeskus Pasaatiin hiljattain auenneeseen Pancho Villa Express -ravintolaan! 

Pancho Villassa pääset valmistamaan maukkaita ruokia Meksikon tapaan. Ravintola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kotkan Kauppakeskus Pasaatissa. Meille on erittäin tärkeää saada ravintolaan yhteen hiileen puhaltava ja jokaisen työpanosta kunnioittava työyhteisö, jossa viihdytään pitkään.

Edellytämme hakijalta: 

– Aiempaa kokemusta keittiössä työskentelystä

– Ahkeraa ja joustavaa asennetta 

– Hygieniapassia 

Ruoanvalmistuksen lisäksi tehtäviisi kuuluu keittiön arjen sujumisen kannalta tärkeitä osa-alueita, kuten raaka-ainetilaukset, varaston hallinta ja omavalvonta, joten kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan suureksi eduksi. 

Tarjolla on mukava työ monipuolisessa työympäristössä. Työ on kokoaikaine ja odotamme sinulta mahdollisuutta työskennellä kaikkina ravintolan aukioloaikoina. Aloitus heti oikean henkilön löydyttyä, palkkaus sopimuksen mukaan.

Täytä hakemus nopeasti tämän linkin kautta https://wirestaff.likeit.fi/advert/29529038

Täytämme paikan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Ada Uusinoka

ada.uusinoka@wirestaff.fi 

Tähän kyseiseen työhön vaaditaan suomen kielen taitoa. Englannin kielisenä hakijana olet tervetullut hakemaan muita WireStaffin avoimia keittiön työpaikkoja.

Fluency in the finnish language is required for this particular job. As an english-speaking applicant, you are welcome to apply for other open positions as a chef at WireStaff.

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.