Wirestaff Oy

TYÖNJOHTAJA vahinkosaneerauskohteisiin

  • Sijainti Pirkanmaa
  • Julkaistu 25.07.2024, 12:00
  • Suljettu 31.08.2024, 23:59

TYÖNJOHTAJA vahinkosaneerauskohteisiin

Särkänlaita Oy on vuonna 2007 perustettu kotimainen vaativiin remonttikohteisiin erikoistunut rakennusliike. Toimimme laajalti Tampereen, Pirkanmaan sekä Kangasalan alueilla.

Särkänlaidan palveluihin kuuluvat muun muassa vahinkosaneeraukset, taloyhtiöiden suuret korjaushankkeet, sauna- ja kylpyhuoneremontit sekä valesokkelikorjaukset.

Etsimme nyt Särkänlaidalle TYÖNJOHTAJAA vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset työnjohtotehtävät erikokoisissa vahinkosaneerauskohteissa.

Odotamme sinulta:

  • Kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä vahinkosaneerauksen puolelta.
  • Asiakaspalveluhenkistä otetta. Pystyt pitämään langat käsissäsi ja osaat kommunikoida jouhevasti niin hyvät kuin huonotkin asiat työntekijöiden, tilaajien ja kohteiden asukkaidenkin kanssa.
  • Hyvää paineensietokykyä ja kykyä organisoida ja hoitaa useampia työmaita samaan aikaan.
  • Hyvää raportointikykyä sekä perusohjelmistojen hallintaa. Meps- ja Adminet-osaaminen luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle: 

  • Kilpailukykyisen palkkauksen sekä tulospalkkiomahdollisuuden.
  • Perinteikkään ja vakavaraisen työnantajan, jolta hommat eivät vähene talouden huonoimpinakaan hetkinä.
  • Vastuuta ja vapautta hoitaa töiden johtaminen oman persoonasi näköisesti.

Lisäksi arvostamme tarkkaa, järjestelmällistä, pitkäjänteistä ja itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä sopivaa pilkettä silmäkulmassa.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tunnistit itsesi, olisi mahtavaa kuulla sinusta lisää! Laita siis viipymättä hakemus ansioluetteloineen sekä palkkatoiveineen. Haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Naskali, 040 307 5208 tai antti.naskali@wirestaff.fi.

Hyvässä Wireessä! 

Wire on tuore mutta kokenut henkilöstöalan toimija.

Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.