Wirestaff Oy

Tarjoilija

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 19.09.2024, 0:00
  • Haku päättyy 13.10.2024, 23:59
  • 13.10.2024, 23:59

Tarjoilija

Etsitkö työtä, jossa pääset haastamaan itseäsi ja oppimaan uutta? Haluatko työskennellä trendikkäässä ja viihtyisässä ravintolassa? Haemme nyt hyvän asenteen omaavaa tarjoilijaa pikkujoulukauteen tilaus- ja lounasravintolaan.

Etsimämme henkilö

Etsimme reipasta, iloista ja oma-aloitteista tarjoilijaa, jolle asiakaspalvelu on luontaista. Etsimällämme tarjoilijalla olisi hyvä olla jonkin verran aiempaa tarjoilijan työkokemusta, sujuva suomen kielen taito sekä positiivinen asenne työntekoon. Edellytämme työssä täysi-ikäsyyttä. Katsomme eduksi, jos sinulta löytyy anniskelupassi sekä hygieniapassi. 

Työtehtävät

Työskentelet tilaus-ja lounasravintolan tilaisuuksissa. Tehtäviäsi ovat pöytiintarjoilu, noutopöydän toimivuudesta huolehtiminen, asiakaspalvelua, sekä yleisen siisteyden huolehtiminen.

Työajat

Työsuhde on osa-aikainen ja töitä on arviolta 2-3 päivää viikossa ainakin marras -ja joulukuun ajan.

Aloitus ja palkkaus sopimuksen mukaan. Tarjoamme sinulle aina osaamistasi vastaavan, kilpailukykyisen palkan.

Kiinnostuitko?

Mahtavaa, älä jää epäröimään vaan hae heti!

Lisätietoja

Eeva Leppänen

044 7191784

eeva.leppanen@wirestaff.fi

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.