Wirestaff Oy

Tarjoilija Pancho Villa Rovaniemi

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 06.08.2024, 10:00
  • Suljettu 11.08.2024, 23:00

Tarjoilija Pancho Villa Rovaniemi

Etsitkö työtä, jossa pääset haastamaan itseäsi ja oppimaan uutta? Haluatko työskennellä nuorekkaassa, viihtyisässä ja kaikkien tuntemassa ravintolassa? Haemme nyt hyvän asenteen omaavaa tarjoilijaa Pancho Villaan Meksikon makujen maailmaan Rovaniemelle!

Etsimämme henkilö

Etsimme reipasta, iloista ja oma-aloitteista tarjoilijaa, joilla asiakaspalvelu on veressä. Etsimällämme tarjoilijalla olisi hyvä olla vähintään vuoden verran aiempaa tarjoilijan työkokemusta, sujuva suomen kielen taito sekä positiivinen asenne työntekoon. Edellytämme työssä täysi-ikäsyyttä. Katsomme eduksi, jos sinulta löytyy anniskelupassi sekä hygieniapassi.

Työtehtävät

Työtehtäväsi à la carte -tarjoilijana sisältävät tilausten ottamista, pöytiintarjoilua, asiakaspalvelua, kassankäyttöä sekä yleisestä siisteydestä huolehtimisesta.

Työajat

Ravintola aukeaa lounasaikaan ja on avoinna aina alkuiltaan asti. Työvuorot koostuvat siis sekä päivä-, että iltavuoroista. 

Aloitus sopimuksen mukaan. Työtä voit tehdä säännöllisesti noin 60-70 tuntia kolmessa viikossa tai osa-aikaisesti omien mahdollisuuksiesi mukaan, esimerkiksi opiskelun ohessa. Työt alkavat heti tai mahdollisimman pian.

Palkkaus

Maksamme kokemuksesi mukaisen palkan (12,99-14,50€/h) sekä vuorokohtaiset lisät TES:n mukaan. Jokaisen palkan päälle maksamme myös vähintään 9% lomakorvausta.

Kiinnostuitko?

Mahtavaa, älä jää epäröimään vaan hae heti!

Hakemukset toivomme tämän linkin kautta: https://wirestaff.likeit.fi/apply/29889020

Lisätietoja

Juuso Puustinen

juuso.puustinen@wirestaff.fi

Tähän kyseiseen työhön vaaditaan suomen kielen taitoa. Englannin kielisenä hakijana olet tervetullut hakemaan muita WireStaffin avoimia tarjoilijan sekä ravintola-apulaisen työpaikkoja.

Fluency in the finnish language is required for this particular job. As an english-speaking applicant, you are welcome to apply for other open positions as a waiter or restaurant assistant at WireStaff.

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.