Wirestaff Oy

Saliapulainen keikkatyöhön

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 04.09.2024, 9:00
  • Suljettu 15.09.2024, 23:59

Saliapulainen keikkatyöhön

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia saliapulaisia keikkatyöhön pääkaupunkiseudun kiinnostavimpiin ravintoloihin!

Oletko lykännyt uuden työn hakemista tai koetko, että uuden työn hakeminen on aikaa vievää ja työlästä? Haluaisit ehkä aloittaa työt nopeasti ja jossakin sinun suosikkiravintoloistasi? Me WireStaffilla arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä.

Etsimme nyt saliapulaisia ja blokkareita pääkaupunkiseudulle keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tämä työ sopii erinomaisesti esimerkiksi ravintola-alan töitä hieman jo tehneelle henkilölle, opiskelijalle tai lisätyötä etsivälle henkilölle. Huomioithan, että edellytämme täysi-ikäisyyttä, suomen kielen taitoa sekä aiempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä.

Saat itse vaikuttaa työtunteihisi ja valita juuri sinulle sopivat työvuorot meidän omasta applikaatiosta. Voit työskennellä oman mielenkiintosi mukaan 0-40h/vko. 

Tässä tehtävässä sinulta odotetaan:

– Aiempaa kokemusta saliapulaisen tai blokkarin työtehtävistä

– Sujuvaa suomen kielen taitoa

– Ahkeraa ja positiivista asennetta

– 18 vuoden ikää

Palkkaus:

Maksamme reilun kokemuksesi mukaisen palkan sekä vuorokohtaiset lisät TES:n mukaan. Jokaisen palkan päälle maksamme myös vähintään 9% lomakorvausta.

Täytä tästä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

https://wirestaff.likeit.fi/apply/30723113

Lisätietoja:

Sanni Vennola

sanni.vennola@wirestaff.fi

Tähän kyseiseen työhön vaaditaan suomen kielen taitoa. Englannin kielisenä hakijana olet tervetullut hakemaan muita WireStaffin avoimia tarjoilijan sekä ravintola-apulaisen työpaikkoja.

Fluency in the finnish language is required for this particular job. As an english-speaking applicant, you are welcome to apply for other open positions as a waiter or restaurant assistant at WireStaff.

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.