Wirestaff Oy

Sähköasentaja Pirkkalaan

  • Sijainti Pirkkala
  • Julkaistu 06.09.2024, 0:00
  • Suljettu 15.09.2024, 0:00

Sähköasentaja Pirkkalaan

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Pirkkalaan SÄHKÖASENTAJAA liikkuvan kaluston päällirakenteiden sähköjärjestelmien ja lisävarusteiden asennus- ja korjaustehtäviin.

Työnkuvaan kuuluu hyvin pitkälti uusien laitteiden asennuksia ja käyttöönottoja. Työ tapahtuu arkisin päivätyönä ja täysillä tunneilla 40h/vko.

Etsimällämme työntekijällä löytyy jonkin verran kokemusta/koulutustaustaa sähkötöistä, esim. talosähkö, automaatio, ajoneuvosähköistyksestä. Harrastuneisuus erilaisten moottoriajoneuvojen parissa katsotaan eduksi hakijalle, kuten myös kuvanlukutaito. Käytössäsi on laadukkaat nykyaikaiset työvälineet ja osaavan tiimin jatkuva tuki.

Toivomme kiinnostusta kehittää omia taitoja, hyvää asennetta sekä huolellista työotetta. Aloituspalkkaus on osaamisen mukaan noin 12-15€/h haitarilla. Töiden suunniteltu alkamisajankohta olisi syyskuun 2024 aikana.

Työ alkaa 6 kk määräaikaisuudella Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, jonka jälkeen siirtyminen asiakkaan omille kirjoille vakituiseksi työntekijäksi. Haku suoritetaan Wire Henkilöstöpalveluiden kautta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Voit hakea paikkaa sivuilta www.wirestaff.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Ville Kangasmäki, puh. 044 901 6930, ville.kangasmaki@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.

Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

Osaamisalue: ,

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.