Wirestaff Oy

Myyntiedustaja ständimyyntiin

  • Sijainti Uusimaa
  • Julkaistu 30.09.2024, 0:00
  • Haku päättyy 06.10.2024, 0:00
  • 06.10.2024, 0:00

Myyntiedustaja ständimyyntiin

Oletko kunnianhimoinen ja itseohjautuva tyyppi, joka on uutta duunia vailla? 

Loistavaa, olet jo askeleen lähempänä palkkausta! Etsitään tällä hetkellä asiakkaallemme Encore Sales & Consultingille Väreen sähkönmyyntitiimiin uusia MYYJIÄ, jotka haluavat ottaa ensimmäisen – tai seuraavan askeleen urallaan. Olitpa sitten kokeneempi huippumyyjä tai uran alkutaipaleella, tämä paikka voi olla juuri sinulle! 

Mikä on Encore Sales & Consulting?

Encore on perustettu yli 10 vuoden suoramyynti kokemuksen pohjalta, ja perustajamme ovat olleet tuomassa ständimyyntiä Suomeen ensimmäisten joukossa, samalla kouluttaen lukuisia huippumyyjiä.  Me uskomme yksilölliseen johtamiseen, ja huolehdimme siitä, että saat kaiken tuen menestyäksesi – lähtötasosta riippumatta.

Miksi myynti Encorella? 

Tunnetut brändit takaavat sen, että tuotetta ei tarvitse pakkomyydä. 

Jatkuva koulutus, apu ja sparraus – ensimmäisestä päivästä lähtien.

Saat ympärillesi tiimin, joka tukee kehittymistäsi myyjänä. Tiimissämme työskentelee kunnianhimoisia, tavoitteellisia ja menestyjän asenteen omaavia henkilöitä.

Kannustava palkkamalli. Pääset omalla tekemisellä vaikuttamaan tilipussin suuruuteen niin provisiolla, viikkobonuksilla kuin kuukausittaisilla myyntikisoilla. Keskiansio 5000€ / kk 

Mitä toivomme hakijalta? 

Itseohjautuvuus ja oma-aloitteisuus.

Kovaa asennetta työntekoon ja halua menestyä yhdessä tiimin kanssa.

Aikaisempi kokemus myyntityöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole edellytys työssä menestymiseen. Koulutamme tehtävään perinpohjaisesti ensimmäisestä päivästä lähtien. 

Mahdollisuus oman auton käyttöön katsotaan eduksi.

Mahdollisuus tehdä liikkuvaa työtä ympäri Suomea. Majoitukset ja myyntipaikat kustannetaan sinulle.

Palkkaus

Myyjät tekevät työtä omalla y-tunnuksella tai kevytyrittäjänä, ja näin ollen mahdollistavat itselleen alan korkeimmat provisiot ja bonusmallin. Tehtävässä ei ole provisiokattoa, vaan kaikista läpi viedyistä tilauksista maksetaan. 

Ensimmäiselle kuukaudelle tavoiteansio 3000€, tämän jälkeen perustavoitteena 5000€/kk. Kovimmat myyjät tienaavat kuukausittain 8-12 000€. 

Hakeminen

Hae tehtävään alla olevan linkin kautta, liitä mukaan CV:si ja kerro miksi olisit sopiva tyyppi tähän työhön.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/31982561

Haku on auki toistaiseksi ja paikat tiimissä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.