Wirestaff Oy

Lounaskokki Rolloon

  • Sijainti Lappi
  • Julkaistu 13.09.2024, 0:00
  • Haku päättyy 26.09.2024, 0:00
  • 26.09.2024, 0:00

Lounaskokki Rolloon

Oletko sinä intohimoinen keittiöammattilainen? Tiedätkö sen tunteen, kun lounas onnistuu nappiin ja asiakkaat hymyilevät tyytyväisinä? Hieno juttu, sillä saatamme etsiä juuri sinua!

Etsimme Rovaniemellä useisiin asiakasravintoloihimme LOUNASKOKKEJA! Ei ole väliä, oletko urasi alussa oleva innokas tekijä vai jo kokenut konkari keittiössä, katsotaan sinulle yhdessä sopiva vaihtoehto. Etsimme kokkeja sekä kokoaikaisiin vakituisiin työsuhteisiin, että keikkaluontoisesti työskentelemään yksittäisiä vuoroja tai lyhyempiä pätkiä kerrallaan.

Tarjoamme sinulle kilpailuetua työmarkkinoilla, horeca-alan ammattilaisten tuen, luotettavan työnantajan palvelut sekä kilpailukykyisen palkkauksen, joka on aina vähintään työtehtävän ja osaamisesi mukainen.

Vaatimukset:

-Työhön tarttuvaa asennetta ja halua oppia uutta.

-Suomen kielen taitoa.

-Iloinen asenne asiakaspalveluun

-Tehtävään soveltuvaa aikaisempaa työkokemus tai koulutus

Tarjoamme:

-Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

-Palkkaus vähintään Marava TES:n mukaisesti.

-Jokaisen palkan päälle maksamme myös vähintään 9 % lomakorvauksen.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö ja haluat olla mukana luomassa maistuvia makuelämyksiä asiakkaallemme, odotamme innolla hakemustasi Liitä hakemukseesi mukaan palkkatoive, mahdollisimman tarkka kuvaus työhistoriasta ja toiveista tulevalle työlle sekä CV!
Lisätietoja
Janne Määttä
janne.maatta@wirestaff.fi

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.