Wirestaff Oy

Kioskimyyjä, Spoon Pickala

  • Sijainti Inkoo
  • Julkaistu 17.07.2024, 9:00
  • Suljettu 29.07.2024, 23:59

Kioskimyyjä, Spoon Pickala

Etsitkö viihtyisää työpaikkaa loppukesäksi? Haluaisitko saada työkokemusta asiakaspalvelusta ja koet olevasi motivoitunut oppimaan uutta? Jos vastasit kyllä, olet oikeassa paikassa, sillä etsimme nyt asiakkaallemme Spoon Pickalaan kioskimyyjää loppukauden golfsesongin ajaksi!

Tämä työ sopii erinomaisesti ensimmäiseksi työpaikaksi, sillä työtehtäviin perehdytetään, eikä aiempaa kokemusta kioskimyyjän työstä vaadita. Katsomme kuitenkin eduksi, mikäli sinulta löytyy aiempaa asiakaspalvelu- tai kassankäyttökokemusta. Tässä työssä asenne ratkaisee – etsimme työtehtävään reipasta ja energistä henkilöä, jolle onnistunut asiakaskokemus on tärkeää. Huomioithan, että työn luonteen vuoksi edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä 18 vuoden ikää.

Spoon Pickala tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä nuorekkaassa ja lämminhenkisessä työympäristössä. Tästä ei kesäduuni parane! Työpaikan sijainnin vuoksi auton käyttömahdollisuus katsotaan isoksi eduksi, mutta ei ole välttämättömyys. Myös kimppakyydit kulkevat työpaikalle mm. Kirkkonummen, Siuntion, Espoon ja Inkoon alueilta Länsiväylän varrelta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuun alkupuolella perehdytyksen merkeissä ja jatkuu loppukesän kesäsesongin läpi mielellään lokakuuhun asti. Palkkaus kokemuksen ja sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Älä jää empimään, vaan jätä hakemus heti tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/29662237 ja olemme sinuun pian yhteydessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.   

 

Lisätietoja: 

Sanni Vennola

sanni.vennola@wirestaff.fi

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.