Wirestaff Oy

Kiinteistötekniikan osaaja Automaatioasentajaksi

  • Sijainti Raisio
  • Julkaistu 11.10.2024, 16:00
  • Haku päättyy 10.11.2024, 23:59
  • 10.11.2024, 23:59

Kiinteistötekniikan osaaja Automaatioasentajaksi

Etsimme asiakasyrityksellemme aktiivista kiinteistötekniikan osaajaa AUTOMAATIOASENTAJAKSI, vakituiseen ja pitkäkestoiseen työsuhteeseen Turun seudulle. 

Tehtäviisi kuuluvat kiinteistöautomaatioasennukset ja käyttöönotot sekä lämmitysjärjestelmien säätö- ja huoltotoimenpiteet. Toiminta-alueesi on noin 50 km säteellä Turusta.  

Toivomme sinulta: 

– kokemusta automaatio- tai LVI- asennustöistä 
– LVI perusteiden tuntemusta ja lämmönsäätely prosessien ymmärrystä 
– kokemusta kiinteistötekniikkaan liittyvien ongelmien ratkaisusta 

Taustalla voi olla esim. automaatio- tai LVI alan ammattikoulutus.  

Työssä menestyminen vaatii ennen kaikkea halua oppia tekemään kiinteistöautomaatiotöitä monipuolisesti. Pitkää työkokemusta tärkeämpää ovat avoin ja utelias asenne sekä halu sitoutua yhteiseen kasvun matkaan. Saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen kokeneemman konkarin rinnalla, vaikkakin edellytämme sinulta ilmanvaihdon ja lämmityksen prosessien perusymmärrystä. Ammatillinen osaamisesi kehittyminen on kiinni arjen omasta aktiivisuudestasi. Työtä tehdään asiakasrajapinnassa ja tekijämme ymmärtävät, että tyytyväinen asiakas maksaa palkkamme. Vaatimuksena on myös B-luokan ajokortti ja sujuva suomen kielen taito.  

Asiakasyrityksemme hoitaa kokonaisvaltaiset automaatiourakat uudiskohteisiin ja saneeraa jo olemassa olevia järjestelmiä. Yritys hoitaa myös automatiikan ja ilmastoinnin vuosittaiset huollot. Asiakasyrityksemme työntekijänä sinulla on mahdollisuus kehittyä monipuoliseksi automaatioalan ammattilaiseksi.  

Työstä maksetaan kilpailukykyistä palkkaa. Lisäksi saat käyttöösi uuden kaluston, tiimin tuen ja ison talon mahdollisuudet! 

Kiinnostuitko?

Hienoa! Lähetä CV ja hakemuksesi pikaisesti tämän linkin kautta: http://wirestaff.likeit.fi/apply/28162868

Haastattelemme potentiaalisia hakijoita heti hakemuksesi saavuttua! PAIKKA TÄYTETÄÄN HETI SOPIVAN HENKILÖN LÖYDYTTYÄ 

Tiedusteluihin vastaa mieluusti:

Hanski Hynni

puh. 040-3075016 tai hanski.hynni@wirestaff.fi 
 

#HyvässäWireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.